ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

\"ДЕНЬУ рамках проведення тижня Європи в школі №3 з нагоди 3-ї річниці створення шкільного євроклубу «Євросвіт» відбулися цікаві заходи до Дня святого Валентина — міжнародного свята всіх закоханих, яке святкується в Європі з ХІІ століття. Учні школи підготували вітальні листівки, стіннівки, організували пошту, дізналися, як це свято відзначають у різних країнах світу: Англії, Франції, Америці, Німеччині, Японії, Данії, Шотландії.
Цікавою була конкурсно-розважальна програма для учнів 8-11класів «Валентин і Валентина»: «Освідчення в коханні», «Подолай перешкоди», «Смачна страва», «Танцюємо разом», «Ніжні слова».
У цей прекрасний день вже традицією стало дарувати одне одному «валентинки» — вітальні листівки у вигляді сердечок, з добрими побажаннями, словами кохання чи просто жартами.
Дивовижними витворами мистецтва порадували учні 5-6 класів, які від щирого серця виготовили «валентинки» із мозаїки, з пластиліну, під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Цибульської Т.Л. Подібні виставки вже стали традиційними.
Незвичайні роботи проливають світло новизни, згуртовують творців прекрасного, стимулюють творчий, інтелектуальний, духовний розвиток особистості, приковують до себе увагу оригінальністю задуму та індивідуальністю стилю.
Адже все — від щирого серця.
Т.ВОЗНЮК, заступник директора з навчально-виховної роботи