НОВИЙ ОЧІЛЬНИК ЖИТОМИРСЬКОЇ МІЛІЦІЇ

22 березня 2010 року у при­міщенні УМВС України в Житомирській області заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк представив особовому складу житомирської міліції нового керівника. Наказом міністра внутрішніх справ від 22 березня 2010 року начальником УМВС України в Житомирській області призначено полковника міліції Івакіна Юрія Володимировича.
Юрій Володимирович народився 13 серпня 1954 року в м.Перевальськ Луганської області. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у лютому 1975 року дільничним інспектором Свердловського міського відділу внутрішніх справ УВС Ворошиловградської області. Згодом перейшов до служби карного розшуку, де пропрацював загалом близько 20 років. З 1995 по 2001 рік очолював Краснодонський міський відділ Управління МВС України в Луганській області, у жовтні 2001 року був призначений першим заступником начальника Управління МВС України в Дніпропетровській області. У 2003-2005 роках працював заступником начальника Управління МВС України в Дніпропетровській області — начальником Криворізького міського управління. У 2007 році — заступник начальника Головного управління МВС України в місті Києві.
Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук, вітаючи Юрія Володимировича, висловив переконання, що його досвід роботи сприятиме успішному виконанню оперативних, практичних і стратегічних завдань, пообіцявши зі свого боку всіляку підтримку і розуміння.
ВЗГ УМВС України в Житомирській області