ПРОЩАЛЬНИЙ АКОРД АНДРІЯ ХРОМУШИНА

21 спортсмен новоград-волинського клубу карате-до «Січ» нещодавно стали учасниками одного з найпрестижніших на теренах України турніру з карате під назвою «Київ-OPEN». Серед півтисячі каратистів — представників команд з України, Росії, Узбекистану, Казахстану — чемпіони Європи, призери чемпіонатів Європи й світу, чемпіони й призери Азійських ігор.
У такій компанії новоград-волинці не стушувалися й посіли високу четверту сходинку в командному заліку. Їхнє досягнення — три перших, три других і п’ять третіх місць.
— Могли претендувати на третє (адже відстали всього на одну медаль) і навіть на друге командне місце, — поділився міркуваннями головний тренер Петро Корнійчук, — Проте цього разу до складу нашої команди не вдалося зібрати всіх найсильніших.
За словами тренера, «пронеслася тайфуном по двох категоріях» Анастасія Ванжура — два перших місця. Також чемпіоном турніру став Андрій Хромушин. «Це, мабуть, його прощальний акорд у складі нашої команди, бо цього року юнак закінчує школу і, певно, вступить до іногороднього ВНЗ. Сподіваємося, що в тому місті, де Андрій продовжить навчання, буде можливість займатися карате», — розповів тренер.
Срібними призерами турніру серед звягельчан стали винятково дівчата: Сніжана Кубицька, Дарина Тарасюк і Наталія Ворончук.
«Бронза» — у Владислава Гаврилюка, Ольги Павлової, Марини Кирчун та дві медалі у Дмитра Корнійчука.
Олег БРЮХАНОВ