ПЕРЕМОГА — ВДРУГЕ ПОСПІЛЬ!

Спортивні споруди нашого міста в черговий раз приймали учасників обласної спартакіади працівників ВАТ «Житомиргаз». Це була п’ятнадцята за ліком зустріч працівників газових господарств, котрі виборювали найвищі сходинки п’єдесталу пошани в шести видах спорту. Традиційно подібний турнір проводився під егідою обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Заявки на участь у спартакіаді надали спортивні клуби восьми міст та районів Житомирщини. Старти з легкої атлетики, міні-футболу, армспорту, гирьового спорту, шашок проводилися на спортбазі стадіону «Авангард», поєдинки з настільного тенісу проходили в спорткомплексі колегіуму.
Представники газового господарства нашого міста досить вдало провели змагання, завоювавши загальнокомандне 1 місце. Найбільше залікових очок до загальної скарбнички принесли гирьовики, котрі стали переможцями. До числа призерів потрапили збірники з міні-футболу — 2 місце, любителі настільного тенісу та шашок посіли 3 місце, а легкоатлетична збірна — 5 місце.
В особистому заліку до числа призерів потрапили гирьовики Дмитро Олексійчук, Михайло Нечипорук, котрі стали переможцями у своїх вагових категоріях: Дмитро — у вазі до 70 кг, Михайло — понад 90 кг, третє місце зайняв Євген Василюк у вазі до 90 кг.
Другими призерами фінішували Михайло Ященко у шашистів та Олександр Сірук — у змаганнях рукоборців.
До речі, це друга поспіль перемога спортсменів Новоград-Волинського управління експлуатації газового господарства під керівництвом директора М.О.Додонова в ­обласних стартах. За підсумками змагань буде сформована збірна команда області для участі у всеукраїнській спартакіаді, що пройде незабаром у м.Алушта.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ