НЕ ВІШАЙТЕ БУТСИ НА ЦВЯХ, ВЕТЕРАНИ!

Досить популярними на Житомирщині є футбольні змагання серед команд ветеранів. Обласна першість вже проводиться третій рік, і двічі за останні роки переможцями стають досвідчені футболісти Новограда-Волинського. Про перебіг цьогорічного турніру розповідає засновник та генеральний спонсор нашої збірної Віктор Зіновійович Гриценко.
— У сезоні 2010 року було заявлено десять команд із різних міст та районів Житомирщини. Щоб дещо скоротити витрати, які в основному йдуть із кишень самих футболістів, було вирішено на попередньому етапі грати у двох групах. До нашої групи увійшли представники Малинського, Радомишльського, Лугинського, Баранівського футболу. Перше коло звягельчани завершили в лідируючій групі, поступившись футболістам із м. Малин на виїзді та отримавши три перемоги. Друге коло ми розпочали виїзним матчем у Радомишлі, де «розписали» бойову нічию 1:1. Наступний поєдинок (також у гостях) був більш вдалим, де була отримана важка перемога над лугинчанами з рахунком 3:2, забитими голами відзначилися двічі Андрій Лось та один гол на рахунку Дмитра Орлова. Хочу сказати, що, хоча віковий ценз гравців не повинен бути нижче 40 років, окремі команди ігнорують цей пункт положення, допускаючи молодших за віком футболістів, тож грати з такими суперниками важко. В нашій команді цей пункт змагань дотримуються беззаперечно. Судді, котрі обслуговують ігри, не контролюють особисті картки футболістів, де вказано рік народження.
1 серпня на стадіоні «Авангард» новоград-волинці зустрінуться у відповідальній грі зі своїми «кривдниками» з Малина, де буде вирішуватися доля лідера в нашій групі. Запрошуємо жителів та гостей міста підтримати своїх земляків у цьому матчі. Початок гри о 13.00.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ