НА СТАРТІ — КОРОЛЕВА СПОРТУ

У розпалі обласний турнір за програмою молодіжних літніх спортивних ігор. Черговим видом програми стали старти королеви спорту — легкої атлетики. До участі у змаганнях допускалися юніори та юніорки 1988 р.н., це вік студентів вищих навчальних закладів 3-4 курсів. У зв’язку з тим, що студенти учбових закладів Новограда-Волинського в легкій атлетиці мають кваліфікацію юнацьких розрядів, а в залік молодіжних ігор давали бали лише ті спортсмени та спортсменки, котрі виконують нормативи не нижче третього дорослого розряду, відповідальності за вдалий виступ знову лягла на вихованців відділення легкої атлетики міського ДЮКФП під орудою керівника гуртка О.Я.Універсала.
Як повідомив керівник команди, до фіналу спринтерських забігів у юніорів на дистанції 100 м потрапили Вадим Прокопчук та Анатолій Корнійчук. Вадим відмінно стартував у фіналі, однак поступився на фініші легкоатлетам Житомира, виконавши норматив першого дорослого розряду і посівши п’яте місце. Наймолодший учасник фіналу Анатолій показав свій кращий результат в сезоні, якого, втім, вистачило лише на 8 місце.
У дистанціях бігу на 400 та 800 метрів досить вдало змагалися Богдан Гончарук, котрий у фіналі був п’ятим, а Ярослав Михайлюк лише на одну мить відстав від товариша по команді, посівши шосте місце.
А найвдаліший виступ наших збірників вийшов в естафетному бігу 4х100 метрів, де наші земляки фінішували на третьому призовому місці. Найбільше залікових балів набрали збірники Житомира, котрі випередили суперників з Коростеня та Бердичева. Підсумкове збірне легкоатлетів Новограда-Волинського потрапляння до шістки кращих команд. Враховуючи юний вік учасників — результат позитивний.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ