І В КАРПАТАХ ЗНАЮТЬ НАШИХ

З метою пропаганди здорового способу життя серед працівників дочірнього підприємства «ПрикарпатЗахідтранс» проводяться щорічні спартакіади з різних видів спорту.
Цього разу фінальні змагання проводились на Закарпатті, в смт.Перечин, де змагалось шість збірних цього підприємства. До програми турніру були включені такі види спорту, як легка атлетика, волейбол, шахи, настільний теніс, міні-футбол. Допуск до змагань був досить принциповим, кожен учасник надавав такі документи, як трудова книжка, паспорт, тож так звані «підставки» були неможливі. Наші земляки з ЛВДС Новоград-Волинський (Наливна станція) були представлені в усіх видах програми і виступили відмінно, маючи в активі перемоги та призові місця. Найбільш вдало змагались новоград-волинці в бігу на 100 м серед чоловіків, де переміг Богдан Капустинський, у жінок на дистанції 60 м найшвидшою стала Ольга Гнітецька, гранату найдалі кинула Тетяна Антипчук, а стрибнула у довжину з розбігу Таміла Кузько.
У командних змаганнях була отримана перемога у легкоатлетичній естафеті. Призерами в ігрових видах спартакіади стали волейболісти, тенісисти та тенісистки, футболісти. За межами призової трійки фінішували лише любителі шахів. У загальнокомандному заліку новоград-волинці набрали найбільшу суму очок і по праву здобули почесний кубок, заснований адміністрацією ДП «Прикарпатзахідтранс», спортсмени та спорт­сменки відзначені спортивними дипломами та матеріальними винагородженнями. А футбольна команда з міні-футболу була затверджена базовою для участі у фінальних стартах, що будуть проходити в м. Самара.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ