ВАЖКО ДАЮТЬСЯ ТУРНІРНІ ОЧКИ

ВАЖКО ДАЮТЬСЯ ТУРНІРНІ ОЧКИ

в чемпіонаті області з футболу ФК «Звягель-750». Це не дивно, адже з лідерами кожен суперник грає з подвоєною енергією, намагаючись відібрати максимум очок. Наша команда, демонструючи комбінаційну атакуючу манеру гри, через неузгоджену гру в захисті пропускає голи, а забити вдається з труднощами. Не став винятком і матч проти ФК «Легіон», що відбувся на обласному центральному стадіоні «Полісся». Хоча гра відбувалася під час святкування дня міста, житомирських уболівальників було кілька десятків, практично стільки ж було уболівальників, котрі прибули підтримати свою команду з Новограда-Волинського.
Після початку гри позиційну перевагу захопили звягельчани, провівши численні атаки, які закінчувалися сильними, але неточними ударами.
Житомиряни використали свій шанс відкрити рахунок після пробиття «стандарту» прямо навпроти воріт метрів з 25-ти. «Шкіряний», ковзнувши об руки М.Дуброва, влетів над його головою в сітку воріт. Подібний «стандарт» був у активі гостей, однак після удару Ю.Періна ворота від голу врятувала стійка.
Гості продовжували володіти м’ячем, але вигоди це не приносило. У свою чергу під кінець першого тайму центральні захисники звягельчан знову не поділили м’яч, нападник житомирян, підхопивши його, вдруге послав у сітку — 0:2. Звягельчани зуміли скоротити розрив на 50-ій хвилині гри. Павло Осарчук, обігравши на швидкості трьох суперників, віддав точний пас Юрію Періну, удар котрого цього разу був точним.
До кінця поєдинку команди обмінювались атаками, але без особливих успіхів. А допоміг гостям зрівняти рахунок вихід на заміну Дениса Расулова, який на 88-ій хвилині вдало замкнув передачу з правого флангу Ігоря Носарєва. Тож фінальний свисток зафіксував бойову нічию 2:2. Досить кваліфіковано провела гру житомирська бригада арбітрів, суддя в полі Микола Батюта.
Результати інших матчів: ФК «Зоря-Енергія» — ФК «Хіммаш» — 1:0; ФК «Бараші» — ФК «Бердичів» — 3:0; ФК «Прес» — ФК «Коростень» — 2:2.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПІСЛЯ 10-ТИ ТУРІВ
\"ВАЖКО