НАЛИВНА, НАЛИВАЙ!

НАЛИВНА, НАЛИВАЙ!

\"НАЛИВНА,Вдалий виступ збірної ЛВДС Новоград-Волинський (Наливна станція) в зональному турнірі з міні-футболу дозволив нашим землякам зіграти у фіналі спартакіадних поєдинків серед працівників об’єднання «Півден-Західтранснафтопродукт». Місцем фіналу цього разу стало місто Самара (Російська Федерація), де зібралися переможці інших відбіркових груп. Шість збірних команд-фіналісток розпочали фінальні матчі у двох підгрупах.


Першу гру новоград-волинці грали проти команди м.Воронеж і здобули перемогу з рахунком 6:2. Переможний темп було підтримано і в наступному матчі, де нам протидіяли футболісти команди господарів. Однак і вони були безсилі проти організованої та технічної гри звягельчан. Рахунок після фінального свистка був зафіксований 8:1 на їхню користь. Вдалі виступи в підгрупі дозволили нашій команді зустрітись у фінальному матчі проти лідерів іншої підгрупи. Ними виявилась ще одна команда з Росії з м.Брянськ. Однак і ці суперники не встояли проти самовідданої, комбінованої гри українців. Голи, забиті Денисом Назолою та Дмитром Горбаченком (двічі), схилили терези перемоги з рахунком 3:1 на користь нашої команди. Таким чином до спортивної історії спартакіад об’єднання «Півден-Західтранснафтопродукт» увійдуть, крім авторів забитих голів, ще прізвища Вадима Ковальчука, Юрія Гнітецького, Анатолія Радченка, Євгена Мікаца, Богдана Капустинського. До речі, Богдан став ще і призером спартакіади з бігу на 100 метрів. А футболісти, — нагороджені медалями, кубком і матеріальним заохоченням.
Футбольні переможці дякують начальнику ЛВДС Новоград-Волинський О.В.Яковенку, головному інженеру М.А.Голяці, голові профспілкового комітету К.І.Переходюк за підтримку та створені умови для підготовки і участі команди у фінальній стадії спартакіади.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ