ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» ЗБІЛЬШУЄ СЕРІЮ ПЕРЕМОГ

У чемпіонаті області з футболу розпочалися матчі другого кола. Свій поєдинок проти лідерів змагань ФК «Коростень» наш ФК «Звягель-750» проводив на виїзді. Звягельчани мали 100% результат за підсумками зіграних матчів у першому колі, маючи в запасі ще три пропущені поєдинки.
Гра була проведена на коростенському стадіоні «Спартак». Кількість уболівальників була невеликою, враховуючи той факт, що грали лідери. На матч ФК «Звягель-750» вийшов у такому складі: голкіпер — Максим Дубров, польові гравці — Дмитро Горбаченко, Дмитро Лободін, Ігор Носарєв, Юрій Перін, Олександр Загривий, Андрій Диняк, Сергій Джус, Павло Осарчук, Ігор Алімов, Михайло Омельченко.
З початку гри м’яч контролювали більше коростенці, звягельчани, налагодивши оборонні ряди, очікували на швидкі контратаки. Господарі намагалися забити «швидкий» гол, завершуючи атаки ударами в сторону воріт, однак їм не вистачало влучності.
Гравці «Звягеля» незабаром вирівняли гру і вже у другій своїй атаці зуміли забити очікуваний гол. Після сильного удару Д.Лободіна воротар витягнув м’яч з-під поперечки, перевівши його на кутовий. Після подачі кутового найпрудкішим виявився бомбардир клубу Ю.Перін, який добив м’яч у сітку. Після цього перебіг подій на полі контролювали гравці нашого клубу. Реальні моменти, щоб подвоїти результат, мали А.Диняк, Ю.Перін, однак ударам бракувало влучності. Коростенці ж у своїх атаках сподівались на помилки оборони новоград-волинців, однак оборонці грали, в цілому надійно. У першому таймі рефері матчу показав по одному попередженню у кожному клубі.
Після перерви позиційну перевагу продовжували утримувати гравці ФК «Звягель-750», особливо активними були гравці лінії півзахисту Д.Лободін та С.Джус. Другий гол був забитий після пробиття штрафного удару Д.Горбаченком. Націлена передача лягла на голову А.Диняка, і м’яч, ковзнувши повз руки воротаря, вдруге влетів у сітку воріт господарів — 2:0. У одній з атак нашого клубу грубо зіграв автор першого голу, заробивши при цьому друге попередження, що автоматично переросло в «червону картку», і тепер Юрій не зможе допомогти команді у наступному матчі. Це певна втрата, враховуючи, що кваліфікованих нападників у складі команди — недостатньо. Фінальний свисток зафіксував перемогу новоград-волинської команди. Ця перемога дозволила ФК «Звягель-750» збільшити серію перемог у чемпіонаті області і зміцнити своє трунірне становище.
У інших матчах цього туру зафіксовані такі результати: ФК «Бараші» — ФК «Хіммаш» — 1:0; ФК «Прес» — ФК «Бердичів» — 0:2.
1/8 фіналу кубкового турніру аматорської ліги України ФК «Звягель-750» проведе проти ФК «Підволочиськ» (Тернопільська область). Перший матч буде проведений на виїзді 1 вересня.
А черговий матч чемпіонату області за участю нашої команди пройде 28 серпня на стадіоні «Авангард». Початок о 16 годині.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ