«ЗВЯГЕЛЬ-750» ЛЮТУЄ НА ПІВДНІ УКРАЇНИ

Цими днями на Херсонщині проходять ігри фінального етапу чемпіонату України з футболу серед аматорських команд. Серед восьми учасників заключної «пульки» — і «Звягель-750», який, нагадаємо, наприкінці весни-початку літа здобув це право у непростих іграх відбірного раунду.
У своїй підгрупі звягельчани вже зіграли два матчі. В обох — перемогли! У вівторок, 14 вересня, наші земляки здолали минулорічного чемпіона України серед аматорських колективів «Єдність-2» з Чернігівщини — 3:2 (голи забивали: Я.Корнійчук, М.Войтович, О.Загривий). На наступний день із рахунком 3:0 розгромили своїх зна­йомих по відбірному раунду — ФК «Тернопіль». Голами відзначилися: Р.Весельський, О.Загривий та І.Носарєв.
Однак бути чи не були «Звягелю-750» у фіналі (туди потрапляє переможець підгрупи), визначиться у заключному турі, де новоград-волинській команді протистоятиме ФК «Торпедо» (Миколаїв), минулорічний віце-чемпіон. До слова, наших футболістів у цій грі влаштує навіть нічия. Але, в будь-якому разі, треба грати на перемогу!
Олег БРЮХАНОВ