ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ

Традиційно в передноворічну пору волейбольна федерація міста та району проводять турнір, присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу Степана Івановича Полянського, уроженця с.Майстрів. Степан Іванович був першим, хто удостоївся такої високої нагороди в Житомирській області, а отримав він її за героїзм, проявлений у війні з фінами у 1940 році.
Перед волейболістами виступали на відкритті голова Новоград-Волинської районної ради В.Ф.Весельський, голова Майстрівської сільської ради О.М.Борисюк.
Заявки на участь цього разу подали 6 збірних, що стартували іграми в підгрупах по коловій системі.
Без поразок провели попередні ігри збірні с.Великий Молодьків та ВАТ «Новоград-Волинський хлібозавод», що зустрілись у вирішальному поєдинку. Напружена, по спортивному цікава, навіть інколи драматична боротьба тривала протягом усього матчу. Перша партія завершилася з рахунком 24:26 на користь сільчан, у другій партії рахунок був 25:17. Таким чином вперше спортивний трофей зберігатиметься у представників с. Великий Молодьків. До складу переможців увійшли капітан команди Олексій Валяга, Олексій Романюк, Руслан Цимбалюк, Іван Яковенко, Михайло Янчук, Сергій Музиченко.
У грі за третє місце мали зустрітись господарі комплексу, студенти ПЕТ, що їх готував В.К.Савчук та команда фірми «Норма», однак гра не відбулася, тож головний суддя В.С. Стародуб зафіксував перемогу студентів.
Усі призери відзначені грамотами Новоград-Волинської РДА та грошовими преміями з призового фонду.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ