«МІС-СНІГУРОНЬКА 2010» ДЕВ’ЯТОЇ ШКОЛИ

«МІС-СНІГУРОНЬКА 2010» ДЕВ’ЯТОЇ ШКОЛИ

Чарівною зимовою казкою став конкурс «Міс-Снігуронька 2010», що відбувся 17 грудня у ЗОШ №9. Шестеро учасниць, учениць 5-х класів, — змагалися у різноманітних конкурсах за звання новорічної красуні.


Дівчатка продемонстрували вміння вправлятися у красномовстві, показали себе справжніми майстринями у конкурсі «Чарівна сніжинка», проспівали пісні про Новий рік.
Побували наші конкурсантки і у ролі моделей, адже кожна з них готувала для конкурсу «Карнавал» костюм улюбленої казкової героїні. Та найбільше захоплення викликав конкурс «Хореографічна мініатюра». Незабутнє враження на всіх присутніх справив танок учениці 5-Б класу Ковальчук Діани «На ранчо». Шквалом оплесків глядачі оцінили хореографічні композиції «Побачення» (підготувала учениця 5-В класу Нагорна Марія) та «Індійський танок» (Ганич Анастасія, 5-А клас), «Летка-Єнка» (Косянчук Діана, 5-А), «Іспанська історія» (Гопанчук Анастасія, 5-Б), «Тук-тук-тук» (Тимощук Анна, 5-В).
Упродовж усього свята організатор та ведуча Федорчук Л. П. проводила цікаві конкурси з глядачами, збагачувала знання дітей пізнавальною інформацією про новорічні традиції в Україні та інших країнах. Свої пісні під акомпанування Лавренчук Т.М. дарували глядачам маленькі «зірочки» школи: Суслов В., Гудюк Л., Чудинович К.
У передноворічний час збуваються всі бажання, тому жодна з учасниць не залишилася без нагороди. Титул «Міс-Сніжинка» отримала Нагорна Марія, «Міс-Снігова принцеса» — Ковальчук Діана, а «Міс-Снігуронька 2010» стала Ганич Анастасія, учениця 5-А класу.
Світлана ПИЛИПЧУК, заступник директора з виховної роботи