ТЕХОГЛЯД — 2011

Шановні власники колісних транспортних засобів! Державний технічний огляд транспортних засобів розпочався з 15 січня і триватиме до 15 грудня 2011 року.
Технічному огляду підлягають транспортні засоби індивідуальних власників, тобто: легкові та вантажні автомобілі, автобуси, мотоцикли, моторолери, причепи, напівпричепи парних років випуску, а також всі вищезгадані транспортні засоби, якщо вони використовуються їх власниками в комерційних цілях.
Технічний огляд транспортних засобів проводиться за місцем їх реєстрації. При технічному огляді транспортного засобу його власник повинен надати паспорт, протокол перевірки технічного стану, що видається уповноваженим суб’єктом господарювання (на території м.Новоград-Волинський на сьогодні є три суб’єкти господарювання, що розміщені за адресами: вул.Герцена, 26; 46 та вул.Рівненська, 18, не пізніше 45 діб до дати проведення технічного огляду або міжнародний сертифікат технічного огляду, виданий центром технічного огляду для засобів, що виконують міжнародні перевезення вантажів і пасажирів, реєстраційні (ксерокопія свідоцтва про реєстрацію) та інші документи, що підтверджують право використання зазначеного ТЗ, посвідчення водія відповідної категорії та талон до нього, медична довідка та її ксерокопія щодо придатності водія до керування ТЗ відповідної категорії, поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності або документ, що підтверджує право звільнення від страхування та їх ксерокопія, квитанції про сплату за надання послуг, встановленої суми податку за 2010 рік або документ, що надає пільги на сплату податку з власників транспортних засобів, довідка з виконавчої служби про відсутність заборгованості зі стягнення штрафів за порушення ПДР. Транспортний засіб на державний технічний огляд повинен подаватися укомплектованим медичною аптечкою, знаком аварійної зупинки, вогнегасником та повинен мати охайний зовнішній вигляд.
Прийом громадян з питань проведення технічного огляду транспорту здійснюється державтоінспекторами Новоград-Волинського ДАІ 3 рази на тиждень: вівторок, з 09.00 до 15.00; четвер, з 10.00 до 16.00; субота, з 9.00 до 13.00; за адресою: вул.І.Франка, 3-а, каб. №2, №4, м.Новоград-Волинський. Довідки про порядок проведення ТО — за телефоном 5-60-17.
С.ДМИТЕРЧУК, начальник Новоград-Волинського ВДАІ, капітан міліції