НОВОРІЧНА ВИСТАВА «ДЮЙМОВОЧКА»

НОВОРІЧНА ВИСТАВА «ДЮЙМОВОЧКА»

Під час новорічних канікул дітям із нашого міста пощастило побувати на новорічній виставі Житомирського обласного музично-драматичного театру «Дюймовочка». Попри те, що казка має ліричний характер, театралам вдалося перетворити виставу в динамічне, яскраве та цікаве видовище. Особливо вражали декорації, а це — 240 квадратних метрів ручного розпису матеріалів, серед яких болото, дерево, холодний дощ, мишача нора, зимовий ліс та казкова країна Ельфів. Дітям сподобались кумедні монологи Гномів, Жаб і Крота, а також — Ельфи.
Перед початком вистави в холі театру з короткою новорічною програмою дітей розважали Дід Мороз, Кролик, Снігуронька та Аліса з Країни Чудес. Захід проходив під патронатом голови Житомирської обласної державної адміністрації С.М.Рижука, від імені якого дітей привітала начальник обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Р.М.Гула. Також дітям було вручено новорічні подарунки.
Поїздка дітей міста Новограда-Волинського стала можливою, завдяки фінансовій підтримці міської організації Народної Партії України.
Загалом протягом зимових канікул відділом у справах сім’ї та молоді міської ради було організовано три поїздки дітей міста на обласні святкові заходи. Так, обдаровані та талановиті учні місцевих шкіл безкоштовно побували на новорічній виставі ­цирку «Кобзов», діти з сімей пільгових категорій також відвідали обласний святковий захід, що проводився в обласному телецентрі під патронатом голови облдержадміністрації С.М.Рижука.
Відділ у справах сім’ї та молоді міської ради