МІСЬКА ВЛАДА НА МІСЯЦЬ ВІДСТРОЧИЛА ПОДОРОЖЧАННЯ ТЕПЛА

Рішенням виконавчого комітету міської ради від 01.02.11 №41 змінено термін введення в дію нового тарифу на послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води для населення та другої групи споживачів. Оголошені раніше тарифи (детальніше про них наша газета писала у №52 від 24 грудня 2010 року) запроваджуються не з 1 січня, а з 1 лютого 2011 року.
Насичений святами січень і так традиційно супроводжується значними витратами. Додалися до них ще й підвищені суми в платіжках за воду, тепло, подорожчав проїзд у міському громадському транспорті. Тож, як повідомив перший заступник міського голови Микола Усенко, цим рішенням влада пішла назустріч громаді, відстрочивши подорожчання тепла на місяць.
Тим, хто вже встиг сплатити за тепло у січні за підвищеним тарифом, немає підстав хвилюватися. «Переплата зарахується в авансовий платіж за лютий», — запевнила директор Теплокомун­енерго Людмила Тодорович. Іншими словами, буде зроблено перерахунок.
Повний текст рішення — на офіційному сайті міської ради: http://novograd.osp-ua.info (в рубриці «Офіційна інформація. Нормативна база. Рішення виконавчого комітету»).
Олег БРЮХАНОВ