ПОЗИТИВНИЙ ВИСТУП НА ХМЕЛЬНИЦЬКИХ КИЛИМАХ

ПОЗИТИВНИЙ ВИСТУП НА ХМЕЛЬНИЦЬКИХ КИЛИМАХ

Троє звягельських борців вільного стилю стали призерами Міжнародного турніру з вільної боротьби, що відбувся на минулому тижні у Хмельницькому.
Як повідомив кореспонденту «ЗІ» тренер Анатолій Ясиневич, змагання пройшли на високому професійному рівні, оскільки їх учасниками стали майже всі спортсменки, котрі формують національну жіночу збірну України. Тож, другі місця звягельчанок Ольги Прохор і Тетяни Лавренчук тренерський штаб відносить до позитиву.

На шляху до фіналів обидві спортсменки не залишали шансів своїм суперницям. Проте у вирішальних сутичках, як кажуть, найшла коса на камінь. У фінальному поєдинку в категорії 63 кг Ольга Прохор поступилася учасниці Олімпійських ігор, титулованій Юлії Остапчук. У категорії 67 кг Тетяна Лавренчук у вирішальний момент не зуміла перебороти чемпіонку Європи, майстра спорту міжнародного класу Мар’яну Квятковську.
Третє місце серед юніорів — у спортсмена з Новограда-Волинського Дениса Сушка (категорія 50 кг).
Загалом, старший тренер збірної Житомирської області з вільної боротьби Сергій Мельник висловив задоволення виступом звягельських борців. Схвальні слова тренера, можливо, морально допоможуть юнакам і дівчатам успішно виступити на чемпіонаті України серед юніорів, що пройде у Хмельницькому наприкінці квітня.
Олег БРЮХАНОВ