ЩЕ Б НАШИМ УМОВИ, ЯК У ЄМІЛЬЧИНОМУ!

ЩЕ Б НАШИМ УМОВИ, ЯК У ЄМІЛЬЧИНОМУ!

Паралельно з юнацьким турніром волейболістів у нашому місті були проведені відбіркові зональні змагання дівочих збірних. Ігри, де змагалися п’ять команд, проводилися на базі міської ДЮСШ. Честь міста захищали вихованки відділення волейболу спортивної школи під орудою тренера Л.С.Левандовської, і зіграли вони цього разу не зовсім вдало, посівши в підсумку лише четверте місце, поступившись у грі за третій рядок турнірної таблиці представницям Баранівського району у трьох партіях.
А у фінальній грі, де розігрувалась єдина путівка до фінальної стадії юнацьких літніх спортивних ігор, зустрілись спортсменки Ємільчинського та Новоград-Волинського районів. Однак боротьби не вийшло, перевага наших північних сусідок була значною, тож і путівка у фінал дісталася команді гостей.
Воно і не дивно, адже увага, що приділяється розвитку цього виду спорту в невеличкому районному центрі, викликає лише заздрощі, адже протягом останніх чотирьох років збірна цього району набирається змагальницького досвіду, виступаючи в турнірі всеукраїнської дитячої волейбольної ліги, поруч із представницями міст Харкова, Одеси, Тернополя, Луцька, про що звягельчанкам зостається лише мріяти.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Фото О.СТОПИЧЕВА