«КРЫНІЧКА» ЗУСТРІЧАЛА НАС ОБІЙМАМИ

«КРЫНІЧКА» ЗУСТРІЧАЛА НАС ОБІЙМАМИ

«Крынічка» зустрічала нас обіймами, а проводжала зі сльозами на очах! Уже вчетверте команда з України приїздила в міжнародний табір дружби дітей слов’янських народів «Крынічка». І відразу ж, звичайно, почали брати активну участь у житті табору. Як наслідок — друге місце серед тридцяти команд. І, звісно ж, цим ми завдячуємо нашим керівникам — Костюк Олені Євгеніївні та Пілсудському Дмитру Віталійовичу. Дякуємо вам за те, що зібрали таку команду, яка гідно представила наше місто на міжнародному рівні.
То що ж таке «Крынічка»? Це — величезний туристичний табір. Це — місце, де ми дев’ять днів жили в наметах, самі готували собі їжу на вогнищі і просто прекрасно проводили час. Дні були дуже насичені різними заходами. Спочатку було трохи тяжко, але потім ніхто вже навіть уявити не міг, як може бути по-іншому. Особисто я була капітаном команди «Лідер», і я відчувала, що це моє! Саме в такому місці можна відкрити всі свої приховані таланти.
От, наприклад, Наталія Бобер, наша затята спортсменка, раптом виявила, що має акторський талант. Анна Червякова — танцювальна зірочка — своїми кулінарними шедеврами дивувала всіх. Михайло Міщук — дуже талановитий хлопець, але надто скромний, як на мене, виступав у всіх наших номерах. І, як виявилося, йому це подобається! Вікторія Хоменко раніше тільки танцювала, а тепер ще й заспівала. Ярослав Кубашевич — футболіст від Бога — навчився гарно танцювати. Марія Шиловець, наша найменшенька, відкрила у собі фотографа. Над її знімками ми по приїзді довго реготали. Віталій Гатаулін вже багато років захоплюється геологією, а у «Крынічці», за його словами, проявив себе у всіх напрямках.
За дуже активну участь у житті табору нагородили дипломами наших керівників, а також кожен з нас привіз додому по декілька дипломів. Хочеться подякувати всім тим, завдяки кому нам випала така можливість. Адже дев’ятнадцята зміна у таборі «Крынічка» залишиться в наших серцях надовго.
Валентина ГЕМБАРСЬКА