НАШЕ МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ — П’ЯТЕ... У СПОРТІ

НАШЕ МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ — П’ЯТЕ... У СПОРТІ

На жаль, навіть підсилення минулорічними чемпіонами області не допомогло футбольній команді здобули перше місце…Укотре Новограду-Волинському було довірено право проведення обласного етапу галузевої спартакіади. 16 вересня на спортивних майданчиках ДЮКФП, що у «Морському», відбулася фінальна частина ІІ-ї спартакіади Житомирщини серед збірних команд працівників органів місцевого самоврядування. Символічно, що змагання керманичів усіх рівнів пройшли під девізом: «Спорт об’єднує всіх у одну команду».
26 серпня у восьми зональних групах намагалася пройти сито відбору 31 команда. До фіналу з кожної групи потрапляли тільки переможці. Змагалися команди з волейболу, міні-футболу, шашок, швидких шахів і настільного тенісу.
На урочистому відкритті фінального етапу учасників змагань привітав перший заступник голови обласної ради В.Ю.Орешонков, голова обласної ради ФСТ «Спартак» М.М.Самборський та керівники місцевої влади. Яскравий показовий виступ із гирями продемонстрував майстер спорту, депутат міської ради О.М.Дідовець.
Варто відзначити, що суперництво у різних видах спорту тривало напружено, подекуди — навіть нервово. Як кажуть, ніхто не хотів поступатися. У підсумку перше місце у загальнокомандному заліку виборола команда Коростенської районної ради, друге місце — у Ємільчинської райради, третє — у Бердичівської міської ради. Команда Новоград-Волинської міської ради завершила змагання на достатньо високому, п’ятому місці.
Якщо зупинитися на результатах у конкретних видах спорту, то відзначимо, що футбольна команда на чолі з депутатом міської ради Олександром Гарбовським виборола третє місце. Чемпіонами в індивідуальному заліку стали: Марія Данілішина, Олексій Фомюк (шашки), Ольга Глушко (настільний теніс), Наталія Макеєва (швидкі шахи). Друге місце — в Олександра Ткачука (швидкі шахи).
На жаль, не пробилася до фінальної частини змагань наша волейбольна команда, що звело до мінімуму спроби поборотися за місце у призовій трійці в загальнокомандному заліку.
Чемпіони і призери як у командному, так і в індивідуальному заліках, були нагороджені пам’ятними кубками, грамотами і медалями.
В.БОРИСЮК, голова Новоград-Волинської міської ради ФСТ «Спартак»