КУДИ ВІТЕР — ТУДИ Й ГОЛ

КУДИ ВІТЕР — ТУДИ Й ГОЛ

\"КУДИГра між «Авангардом» та ФК «Бараші», що відбулася минулої суботи на центральному новоградському стадіоні, багатьма вболівальниками сприймалася як одна із центральних. Причому, не тільки туру, а й усього другого кола чемпіонату області, що проводиться під егідою Ю.Я.Опанащука. Адже ФК «Бараші» нині — лідер обласної першості. «Авангард» напередодні гри розташовувався на третій сходинці турнірної таблиці і в разі перемоги міг отримати гарні передумови, щоб втрутитися в розподіл місць у підсумковій трійці призерів. Також не давав спокою футболістам і вболівальникам результат матчу першого кола між цими командами. Тоді, нагадаємо, «Бараші» на власному полі розгромили новоградців із рахунком 4:0...
Та реваншу не сталося. Хоча перебіг гри у першому таймі став приводом для оптимізму. Скориставшись помилкою оборони гостей, котрі намагалися створити офсайд, віч-на-віч із воротарем вискочив Андрій Диняк. Гравцю «Авангарду» вдалося прокинути м’яча повз голкіпера й одночасно поцілити у ворота — 1:0!
У першому таймі голів більше не було. А початок другої половини гри став «холодним душем» для новоградців. Не встиг диктор по стадіону оголосити склади команд, як рахунок було зрівняно. А ще за кілька хвилин ФК «Бараші» вийшли вперед — дубль на рахунку Олександра Горобця.
Другий тайм став повною протилежністю першого. Якщо до перерви ініціативою більше володіли господарі поля, то в другій 45-хвилинці — навпаки. Можливо, це збіг обставин, але всі голи в матчі були забиті «за вітром». На жаль для вболівальників «Авангарду», гравці з Ємільчинського району були вправніші у тому таймі, коли «на їхньому боці» були погодні умови.
Домашня поразка від лідера чемпіонату відкинула «Авангард» на п’яте місце в турнірній таблиці. Новоградську команду випередили житомирський «Арсенал» і СК «Коростень». Останні, щоправда, розташувалися вище лише в силу кращої різниці забитих і пропущених м’ячів. Лідери — ФК «Бараші» і ФК «Бердичів» — пішли у відрив, а ось за третє місце все ж можна поборотися, оскільки від цієї позиції новоградський клуб відділяє поки що лише одне очко.
Варто додати, що гра розпочалася з півгодинним запізненням, оскільки організатори матчу чекали на приїзд інспектора з обласної федерації. За інформацією з неофіційних джерел, інспектор мав дати добро на дозаявку відомих на теренах області новоградських футболістів Романа Весельського і Ярослава Корнійчука. Втім, ці хлопці на полі так і не з’явилися...
Олег БРЮХАНОВ
Фото з сайту: http://nv-footbal-fans.at.ua