ПЕРЕДПЛАТА НА 2009 РІК

13 жовтня 2008 року наказом УДППЗ «Укрпошта» розпочато передплату друкованих видань на 2009 рік і одночасно відкрито передплати на періодичні видання зарубіжних країн.
У каталозі видань України на 2009 рік представлено понад 3000 газет, журналів, книг та енциклопедій.
У каталозі видань зарубіжних країн представлено понад 7000 газет і журналів, книг із 38 зарубіжних країн.
Передплата на місцеву пресу проводиться за Каталогом періодичних видань Житомирської області на 2009 рік.
Строки передплати обмежені, за каталогом зарубіжних видань передплата приймається до 26 листопада, на видання України — до 15 грудня, на місцеву пресу — до 25 грудня 2008 року.
Особливо важко листоношам, начальникам відділень зв’язку, бо від їхньої праці залежить, що читають передплатники, як буде забезпечене населення міста та району газетами і журналами. Їм у цьому повинні допомагати керівники підприємств, господарств та організацій.
Поспішати потрібно всім, щоб не залишитись без улюблених газет і журналів, в яких висвітлюються актуальні події, що відбуваються в суспільстві та торкаються різних сфер діяльності, політичного та соціального життя в державі, місті та районі.
Зв’язок «газета-читач-газета» не повинен перериватись. Підприємствам, господарствам, організаціям необхідно організувати проведення відомчої передплати.
У цій відповідальній справі керівники повинні подбати і про власну передплату, і про читацькі інтереси своїх працівників, а також висловити шану і повагу нашим ветеранам.
Якщо Вам, шановні керівники, дорога людина, віднайдіть кошти за рахунок підприємств, господарств, заохотьте ветеранів війни і праці передплатою на улюблену газету. Організуйте в своїх колективах розповсюджувачів передплати серед працюючих працівників.
Передплату можна оформити у листонош на дому, за місцем роботи, у відділенні поштового зв’язку, кіосках, у відділі передплати. Працівники поштового зв’язку нададуть Вам потрібну інформацію, щодо передплати Ваших фахових газет, дитячої літератури, тобто на всі смаки і вподобання.
Ганна БУЩЕНКО, начальник ЦПЗ №4