ХРОНІКА 52/2011

ПОГРАБОВАНО ЮВЕЛІРНИЙ МАГАЗИН
27 грудня, близько 10 години, в Новограді-Волинському (на пл.Лесі Українки) було пограбовано ювелірний магазин.
Нині містом поширюються різні чутки щодо цієї події. Щоб з’ясувати ситуацію, «Звягель-Інформ» звернувся до МВ УМВС. Але в інтересах слідства правоохоронці коментарів поки що не дають, зазначивши, що лише після проведення певних слідчих дій стосовно даного пограбування повідомлять засоби масової інформації.
Власна інформація

ДОВЕДЕТЬСЯ ПІШКИ...
З 19 грудня без ліфта залишилися жителі 9-поверхового будинку по вулиці Шевченка, 41/1. Злодії, зірвавши замок з ліфтової кімнати, що на горищі будинку, залізли всередину і познімали з ліфта запчастини, чим завдали збитку на суму 30 тисяч гривень. За даним фактом порушено кримінальну справу і ведеться слідство.
КОЛЕСА ПОКОТИЛИСЯ... НЕ САМІ
У ніч із 22 на 23 грудня на автостоянці біля заводу «Церсаніт» із вантажного автомобіля злодії зняли 2 колеса, чим завдали господарю збитків на 8 тисяч гривень. За даним фактом порушена кримінальна справа і ведеться слідство.
А ЗЛОДІЙ ВИЯВИВСЯ БАЛУВАНИМ
Тієї ж ночі з будинку по вулиці Тургенєва невідомий «хакер» виніс монітор, а ось системний блок чомусь не прихватив із собою, мабуть, його модель морально застаріла.
НА ХАЛТУРКУ — ЗІ СВОЇМ ІНСТРУМЕНТОМ
З будинку по вулиці Коростенській, де саме проводився ремонт, невідомі поцупили будівельні інструменти, завдавши господарям збитку на суму близько 2000 гривень. Ведеться слідство.
БЕЗ БАТАРЕЇ НІ ТУДИ, АНІ СЮДИ
23 грудня у ВАЗа-2101, що стояв у дворі будинку по вулиці Волі, якісь «зальотні» автолюбителі позичили акумулятор. Ведеться слідство.
П.КОПТІЙЧУК, заступник начальника МВ УМВС