ОФІЦІЙНО

ДО УВАГИ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІВ!
16 січня, о 15:00, у конференц-залі Будинку рад відбудуться громадські слухання з питань затвердження тарифів на обслуговування побудинкових лічильників теплової енергії. До обговорення запрошуються всі бажаючі.
Управління ЖКГ та КВ міської ради

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС
Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради оголошує конкурс на право надання послуг зі зрізання аварійних дерев у місті Новограді-Волинському в 2012 році. Засідання конкурсної комісії з визначення переможців конкурсу відбудеться 16 січня 2012 року.
За більш детальною інформацією звертатись в управління ЖКГ та КВ міської ради (вул.Шевченка, 16, каб. 49, 43) або за тел.: 5-53-87, 5-32-77, 2-04-70.
СЕМІНАР
20 січня, о 10.00, в актовому залі Новоград-Волинської ОДПІ (вул.Ушакова, 3) відбудеться семінар із фізичними особами-підприємцями та з головними бухгалтерами підприємств, установ та організацій всіх форм власності з питання особливостей застосування норм Закону України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності, податку на доходи фізичних осіб, оподаткування прибутку підприємств та податку на додану вартість. Індивідуальні консультації. Вартість семінару 40 грн.
Новоград-Волинська ОДПІ

ДОПОМОГА НА ПОХОВАННЯ
Новоград-Волинська міська виконавча дирекція Житомирського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності інформує:
— відповідно до статті 46 Закону України: «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності, зумовленими похованням» правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності постановляє: розмір допомоги на поховання з 01.01.2012 року становить 2200 гривень.