МАЙСТРИ З АРМСПОРТУ ПОМІРЯЛИСЬ СИЛАМИ

МАЙСТРИ З АРМСПОРТУ ПОМІРЯЛИСЬ СИЛАМИ

Чемпіонат України серед ветеранів 1972 р.н. і 1962 р.н. відбувся 24-25 лютого, в Харкові, в концертному залі Харківського університету Повітряних Сил України імені Івана Кожедуба. Участь у чемпіонаті взяло 50 спортсменів із 16 областей України. Варто відзначити високий спортивний рівень підготовки ветеранів, у кожній ваговій категорії була цікава боротьба. Також відзначимо відмінний рівень організації змагань з боку суддівської колегії української федерації армспорту. Все пройшло чітко і злагоджено, боротьба проводилася на чотирьох столах. Особливо порадувала велика кількість глядачів, що говорить про те, що цей вид спорту набирає все більшої і більшої популярності в країні.
Особливо приємно, що збірна Житомирської області повністю складалась із новоград-волинських спортсменів, зайняла перше загальнокомандне місце.
Девять медалей та перемогу принесли: Голуб Дмитро, Захарчук Віктор, Данюк Геннадій, Дідовець Олександр та Репков Федір. Особливо тяжко це було зробити Захарчуку Віктору, де в його категорії змагались три чемпіони світу, але Віктор Дем’янович виборов високе друге місце. Усі спортсмени-ветерани отримали право представляти Україну на міжнародних змаганнях.
Ветерани дякують за підтримку та допомогу районній адміністрації на чолі з Сергієм Івановичем Лавренюком та представнику страхової компанії «ЮТІКО» Курзанову Івану Івановичу. Особлива подяка депутату обласної ради генерал-лейтенанту Литвину Петру Михайловичу за підтримку спорту та відрядження повноцінних команд на змагання, фінансову та моральну підтримку. Від душі вітаємо наших ветеранів з успішним виступом і сподіваємося, що на найближчому чемпіонаті України серед юнаків та юніорів наші хлопці та дівчата будуть рівнятися на них.