ВІТАННЯ 23/2012

ВІТАННЯ 23/2012



























































12 червня виповнюється 45 років генерал-лейтенанту, командиру 8-го Армійського корпусу, депутату Житомирської обласної ради Петру Михайловичу ЛИТВИНУ


Вітаємо умілого військового керівника та організатора, професіонала своєї справи, людину щедрої відкритої душі, відданого товариша.

Ви багато зробили й продовжуєте робити добрі справи для новоград-волинців-військовослужбовців, дітей-сиріт, тим, кому потрібна допомога і підтримка.

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, успіхів у здійсненні всіх планів і задумів!

Нехай життя частіше дивує Вас приємними несподіванками, радістю нових зустрічей, досягнень і перемог, а кожен новий день приносить Вам достаток, дарує підтримку друзів і близьких, жага нових досягнень ніколи не згасає у Вашому серці, а улюблена справа приносить радість та задоволення!

Гарного Вам оптимістичного настрою!


З повагою виконавчий комітет Новоград-Волинської міської організації Народної Партії



12 червня святкує свій День народження тренер з вільної боротьби, депутат міської ради від Народної Партії Юра Левонович Мірзабекян


Вітаємо молодого активного депутата міської ради, борця не лише на спортивних майданчиках, а й в громадській діяльності, бо довірену виборцями справу виконує з чуйністю, добротою та повною відповідальністю. Бажаємо міцного борцівського здоров'я, нових звершень на тренерській ниві та досягнень у суспільному житті!


Виконавчий комітет міської організації Народної Партії



12 червня святкує свій ювілейний День народження тренер-викладач школи вищої спортивної майстерності з вільної боротьби, депутат міської ради від Народної Партії Сергій Миколайович Мельник


Його непохитний авторитет надихнув багатьох борців на спортивні подвиги — вихованці мають звання чемпіонів світу, чемпіонів України, кандидати в члени збірної України з вільної боротьби. Сергій Миколайович — відмінник освіти. Має президентську нагороду. Будучи депутатом, бере активну участь в суспільно-політичній діяльності партії. В окрузі, де обраний депутатом, докладає багато зусиль для виконання передвиборних обіцянок. Сердечно вітаємо ювіляра з Днем народження. Бажаємо добробуту,
щастя, злагоди, гарного настрою, наснаги, рекордних спортивних та особистих досягнень. Нехай у цей олімпійський рік збудуться всі ваші найзаповітніші мрії. Хай ваші вихованці продемонструють все, на що здатні, адже високі результати — це кращий подарунок для тренера.


Виконавчий комітет міської організації Народної Партії



7 червня святкує 70-річний ювілей мама, свекруха, бабуся, прабабуся Маргарита Робертівна СПРЕЙС


Ваш ювілей — щаслива дата і сумніватись тут не слід. Нехай сьогодні наші привітання у серці Вашому залишать добрий слід. Отож прийміть найкращі побажання здоров’я, щастя та багато літ. Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, найкращі всі, що до вподоби квіти, даруємо ми Вам у цей святковий ювілейний день.


З повагою мама, сини, невістки, онуки, правнуки, свати



5-го червня святкує ювілей найкраща мама і дружина Тамара Григорівна Алексійчук


Є ювілеї різні, але одна з найкращих дат, коли вітання шлють найрідніші, а тобі — лише «50». Щиро вітаємо тебе зі святом урочистим, дякуємо Богу, що ти є на землі, хай над тобою небо буде чисте, радісно на серці, повно на столі. Хай стелиться життя розмаєм і хилить щастя повен цвіт, ми від душі тобі бажаєм здоров’я міцного і многая літ.


З любов’ю і повагою твої донька і чоловік



13 червня вітаю з ювілеєм дружину — Валентину Василівну ДАВИДЮК


Бажаємо, щоб серце твоє зігрівало тепло, щоб завжди в душі панувало добро, тепла і усмішок, щастя без ліку і довгого-довгого, щедрого віку. Здоров’я, щастя та любові на довгі роки!


Люблячий чоловік



9 червня святкує 60-річчя дорога наша Любов Павлівна ТЕТЕРА


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З любов’ю чоловік, донька, зять, онучка Людочка, мама, брат з сім’єю



13 червня зустрічає 80-річчя Софія Касьянівна КАПУСТІНСЬКА з села Сусли


Наша добра матусе, найрідніша, найкраща у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти гарна хазяйка і мама чудова, даруєм турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати в тяжкі хвилини, щоб в рідному домі нам було мило. Живи нам на радість у щасті та мирі, хай Бог посилає здоров’я і сили, у дружньому колі — усі ми щасливі.


Дочка, син, невістка, 8 онуків, 8 правнуків



7 червня святкує ювілей люба мама, бабуся Ольга Іванівна СИЦІНСЬКА


Люба матусю, бабусенько мила,

Спасибі велике, що ти нас зростила,

Що ти нас любила, завжди помагала,

Молилась за нас, добра нам бажала.


З любов’ю дочка, син, зять, невістка, онуки Владислав та Анастасія



7 червня відзначає свій ювілейний День народження Ольга Іванівна СІЦІНСЬКА


Ми щиро вітаємо іменинницю з цим святом. Бажаємо здоров’я міцного, без нього не милі ніякі діла, в здоров’ї — багатство і радість, і більшого щастя нема. Всього, що прекрасне в житті, від щирого серця бажаємо ми. Хай щастя панує у Вашому домі, і спокій хай буде завжди, здоров’я міцного і щедрої долі хай Бог посилає на довгі роки.


З повагою свати Василенки



Шановні працівники, ветерани, пенсіонери!


Сьогодні наше свято — День легкої промисловості.

У цей світлий сонячний день хотілося б нагадати, що легка промисловість є легкою тільки за назвою, а насправді працівники легкої промисловості виконують дуже важку та необхідну роботу. Бажаю вам, щоб ваша праця була якомога легшою! Також, щоб продукція, яка нами випускається, була б настільки прекрасною, щоб користувалася величезним попитом, щоб нитки були міцні, як дружба, щоб тканини були різноманітні, як емоції людини, різнокольорові, як веселка і неповторні, як сама природа.

Шановні колеги! Досягнення на вашому терені великі, так дозвольте ж побажати вам подальших успіхів. Пам'ятайте, що ваша праця потрібна людям, так не розчаровуйте ж їх!


З повагою Тетяна КЛИМЕЦЬ, директор ПрАТ ВКФ «ЛЕСЯ», профспілкова організація


 

10 червня — День працівників легкої промисловості


Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня працівників легкої промисловості! Легка промисловість Новоград-Волинщини має міцні трудові традиції та виробничі досягнення, які забезпечують їй вагоме місце в економіці краю. Продукція звягельських легковиків є конкурентоздатною, впевнено завойовує прихильність вітчизняних і зарубіжних споживачів.

Сердечно дякуємо усім працівникам легкої промисловості нашого краю за добрі трудові здобутки, за сумлінний труд! Щиро бажаємо міцного здоров’я, миру та злагоди, любові, щастя, натхнення до нових звершень у праці в ім’я процвітання рідної України та нашого чарівного краю!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Новоград-Волинська міськрайонна ветеранська організація ветеранів та пенсіонерів МНС України вітає з Днем народження:


Артемчука Ігоря Володимировича;

Гаврилюка Івана Івановича;

Галагана Володимира Івановича;

Міщука Сергія Петровича;

Талько Любов Анатоліївну;

Цимбалюка Юрія Аркадійовича.


З повагою Рада ветеранів


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


ГОЛОВАТЮКА Віктора Івановича — 09.06.1926 р.н.

ЗАХАРЧУКА Василя Степановича — 10.06.1931 р.н.

САХНІШИНУ Надію Зіновіївну — 10.06.1926 р.н.

ШИШАЦЬКУ Катерину Станіславівну — 10.06.1942 р.н.

ІЩЕНКО Зінаїду Антонівну — 13.06.1927 р.н.

ВАСИЛЕНКО Лідію Андріївну — 14.06.1933 р.н.

САЛАМАТІНА Леоніда Миколайовича — 14.06.1927 р.н.

БОЧКОВСЬКОГО Павла Францовича — 08.06.1964 р.н.

ШЕВЧУКА Сергія Сергійовича — 12.06.1965 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни