ЩИРЕ СЛОВО ВДЯЧНОСТІ БЛАГОДІЙНИКАМ

3 червня весь православний світ святкував День Святої Трійці. Надзвичайно тепло і радісно відзначили в цей день своє престольне свято прихожани Свято-Троїцького кафедрального собору. Неймовірна радість переповнювала серця всіх присутніх на Божественній літургії, яку звершив архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим. Після літургії, вечірньої та хресної ходи навколо собору всі присутні були запрошені до святкової трапези, яку благословив владика Никодим.
Прихожани висловлюють щире слово вдячності архієрейському наміснику Свято-Троїцького кафедрального собору протоієрею Валентину Морозу та благодійникам: Стасюку В.І., благодійному фонду «Древляни», Солодовник О.В., благодійному фонду «Майбутнє Полісся», командиру інженерного полку Борісову М.М. за організацію святкової трапези. Ці люди, незважаючи ні на що, завжди допомагають в організації свят, роботі з молоддю, підтримують соціальні проекти.
Ми дякуємо Вам за доброту і милосердність, адже кожна добра справа, кожна маленька цукерка зігріває серця людей та не дає їм змарніти в сірій буденності. Тож бажаємо Вам многая літа життя, хай добро повертається до Вас сторицею.
Прихожани Свято-Троїцького кафедрального собору