ВИСТРИБНУВ ІЗ ТРЕТЬОГО ПОВЕРХУ

У СЗГ УМВС України в Житомирській області житель м.Житомир, 1992 року народження, затриманий працівниками міліції 11 червня 2012 року за підозрою у незаконному заволодінні транспортним засобом, 13 червня вчинив спробу втечі з Богунського РВ УМВС України в Житомирській області.
Чоловік був доставлений та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Відносно чоловіка та ще двох підозрюваних, співучасників 12 червня було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, у ході розслідування якої попередньо встановлена причетність групи до щонайменше трьох незаконних заволодінь транспортними засобами житомирян та близько двох десятків крадіжок, вчинених на території обласного центру. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
13 червня, близько 20 години, затриманий, перебуваючи у кабінеті слідчого (жінки), під час слідчих дій раптово вискочив через відкрите вікно третього поверху. У результаті падіння на трав’яне покриття отримав тілесні ушкодження у вигляді забою передньої черевної стінки та був негайно госпіталізований до лікувального закладу. За висновком медиків, у даний час його життю та здоров’ю нічого не загрожує.
Правоохоронці відповідально інформують, що жодних заходів фізичного впливу до затриманого не застосовувалось. За його словами, причиною такої поведінки стали проблеми в особистому житті. Перевірку за даним фактом проводить прокуратура області.
«Рупор Житомира»