ВІТАННЯ 25/2012

ВІТАННЯ 25/2012



























































22 червня — 90 років Марії Степанівні ОЛЕКСІЙЧУК


З ювілеєм сердечно вітаєм, від щирого серця здоров’я бажаєм. Зичим в спокої жити, ніколи ні за чим не тужити.


З любов’ю син, дочки з сім’ями, онуки, правнуки і вся велика рідня



21 червня святкував свій ювілей Анатолій Федорович САВЧУК


Прийшла до тебе ця знаменна дата в калиновім намисті літ, слова найкращі хочем передати, низький і щирий шлем привіт! Хай квітне доля у роках прекрасних, Господь дарує радість і здоров’я, хай кожен ранок з неба сонцем ясним тебе осяє світлом і любов’ю.


З повагою сім’я Косянчуків



Парафіяни костьолу Христа Царя Всесвіту вітають з Днем народження отця Юзефа


Хай Матір Божа Вас охороняє,

Ісус Христос з небес благословляє,

А дух святий дарами огортає На многії і благії літа.



21 червня — 30-річчя відзначила Олена Миколаївна ЗАГРИВА


Люди бажають багато, а ми бажаєм одне: якщо в світі є щастя, — нехай воно буде твоє.


З повагою тато, мама, сестри



23 червня святкуватиме своє 50-річчя наша мама та бабуся Наталія Григорівна ПАНЧУК


Є ювілеї досить різні, та є одна з найкращих дат, коли вітає вся родина, й тобі сьогодні — 50! Хай життя твоє квітує цвітом, День народження приходить знов і знов, а доля хай дарує з кожним роком міцне здоров’я, щастя і любов. Хай Мати Божа тебе охороняє від зла, хвороби і журби, нехай Господь ­ щедроти посилає сьогодні, з­автра і завжди.


З любов’ю та повагою твої діти та онуки



23 июня отмечает свой юбилей любимая жена Наталья Григорьевна ПАНЧУК


Мою любимую жену, мою вторую половинку спешу поздравить с юбилеем. Пусть будет жизнь твоя картинкой! Лишь только лучшего желать хочу тебе, моя родная, и обещаю помогать, любить и верить обещаю!


С любовью муж Николай



24 червня святкує своє 25-річчя люблячий батько та коханий чоловік Віталій Анатолійович КОЛЕСНИК


Наш милий і любий, найкращий у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекало тепло, і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знав, ми просимо долі, Добра тобі й радості, рідний — доволі. Бо людям для щастя багато не треба сімейного затишку й мирного неба.


З любов’ю дружина Тетяна та дочка Софійка



24 червня святкує ювілей — 25років — Віталій Анатолійович КОЛЕСНИК


Так всього багато зичу, що й не полічить. В мирі, радості здоров’ї все життя прожить. Хай воно прекрасним буде, як вишневий сад, хай тобі приносить щастя вічний зорепад. Хай приходять ранки з добрими надіями, щоб завжди усі збувались задуми і мрії.


Бабуля, дідуля, д. Діма з сім’єю, д.Толя з сім’єю та вся велика родина



Квітучої літньої пори доля подарувала славний ювілей дорогій нашій сестричці Галині Іванівні СТЕЦЮК


Летять роки, як лебеді у вирій, життя іде, його не зупинить. Прийми вітання наші щирі, ще до ста років зичимо прожить. Хай будуть поруч віра і надія, як два крила, що впасти не дадуть. І сам Господь по милості наділить ще довгих літ, щасливу світлу путь!!!


З любов’ю та найкращими побажаннями сестри Зоя, Валя зі своїми сім’ями


 

Дякуємо за допомогу!


Нещодавно, за клопотанням міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, дві багатодітні матері, які самостійно виховують своїх дітей і перебувають у складних життєвих ­обставинах — Довганюк Наталія та Крапівницька Світлана — отримали грант від благодійного фонду нашого земляка, Голови Верховної Ради України, Героя України, академіка Національної академії наук України Володимира Литвина «Майбутнє Полісся». Дякуємо Вам, шановний Володимире Михайловичу, за підтримку
і допомогу, за небайдужість і безмежне милосердя до долі ­простих людей. Будьте щасливими і надалі творіть добро!


З низьким укліном і вдячністю колектив та директор МЦСССДМ Борис Н., багатодітні матері Довганюк Н., Крапівницька С.


 

Шановні земляки!


28 червня 1996 року увійшло в історію України як день, коли, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави, Верховна Рада України прийняла Основний Закон — Конституцію України. Саме Конституція є одним із головних символів державності і демократії, в ній закладені фундаментальні засади, на яких грунтується сьогодення й вибудовується майбутнє нашої держави.

У переддень свята — Дня Конституції України — бажаю вам, щоб принципи демократії, рівності, верховенство права, задекларовані в Основному Законі країни, максимально повно знаходили відображення у повсякденному житті. Бажаю, щоб всі люди в Україні відчували себе надійно захищеними Конституцією нашої держави.

Зичу миру, щастя і добробуту в кожну домівку, а також успіхів у відстоюванні своїх законних прав, наснаги в роботі на благо Новоград-Волинщини й усієї України!


З повагою депутат обласної ради Петро СЕРБІН


 

22 червня — ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ


22 червня — особливий день: 71 рік тому нашу країну приголомшила звістка про напад фашистської Німеччини, почалася Велика Вітчизняна війна. Для всієї України ці роки стали часом незбагненного людського горя, страждань і втрат. Мільйони життів наших співвітчизників забрала війна, і тому 22 червня ми відзначаємо як день скорботи, день пам’яті загиблих…

Вічна пам’ять загиблим у роки війни, вічна слава тим, хто зумів захистити рідну землю від німецько-фашистських загарбників і подарував нам мирне майбутнє! Низький уклін вам, ветерани, велика подяка за чисте небо, можливість жити і працювати на благо України, дитячий сміх, за спокій матерів, за хліб на нашому столі. Від щирого серця бажаємо вам миру та щастя, здоров’я, довголіття та благополуччя!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

24 червня — День молоді


Молоде покоління Новоград-Волинщини! Щиро вітаємо вас із Днем молоді!

День молоді — свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість.

Сучасні і освічені, ви — творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

Тому з нагоди свята бажаємо усім молодим мешканцям нашого краю творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Твердо знайт, що молодість — не вік. Молодість — це стан душі. Залишайтесь молодими!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


ПУГАКОВУ Олену Михайлівну — 23.06.1926 р.н.

КРАВЧУКА Андрія Ілларіоновича — 25.06.1925 р.н.

ВАСИЛЕНКА Миколу Лук’яновича — 27.06.1927 р.н.

МОРГАНЮК Маргариту Романівну — 27.06.1929 р.н.

ПАВЛОВСЬКУ-ДАНИЛЬЧУК Надію Іванівну — 27.06.1930 р.н.

КОСТЮКА Петра Миколайовича — 22.06.1965 р.н.

СУРКОВА Володимира Павловича — 22.06.1958 р.н.

ДЕЙНЕКУ Миколу Миколайовича — 23.06.1968 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни