ВІТАННЯ 26/2012

ВІТАННЯ 26/2012











































































1 липня святкують 40 років спільного життя — Рубінове весілля — дорогі батьки Василь та Ніна ТРОЇЦЬКІ


Хай сонце світить вам завжди, і вік ваш за 100 літ минає, та на поріг вам рідний дім хвороб і старість не пускає. Щоб не боліли натруджені руки, — хай гордістю будуть вам діти й онуки. І завжди збігаються наші дороги до отчого дому, до рідних порогів. Низький вам уклін.


Сини, невістки, онуки



2 июля отмечает свой День рождения Саша САЛЬЧУК


Желаем счастья и добра, желаем жизни полной. Желаем бодрости с утра до самой ночи темной. Желаем в жизни все успеть, желаем полный дом иметь. Здоорвье, бодрость сохранить и много-много лет прожить.


От души поздравляют друзья



28 июня отмечала свой юбилей наша любимая жена, мама и бабушка Нина Александровна Артеменко


Сказать «спасибо» — это мало! Ты подарила нам жизни свет! Дай Бог тебе здоровья, мама, дай Бог счастливых, долгих лет! Ты — та, к кому всегда спешим за утешеньем и подмогой. Тебе желаем от души удач на жизненной дороге!


С любовью муж, сын Виктор с женой Светланой и сыновьями Назаром и Максимом, сваты Ващенки



2 липня відзначає 25-річчя Іван Ігорович ЛАНОВЕНЬКИЙ


Наш милий і любий, найкращий у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекало тепло, і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знав, — ми просимо долі, добра тобі й радості, рідний, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба.


З повагою і любов’ю батько, мати, бабусі Ліза, Надя, брат Сергій з дружиною Мариною та племінницею Дашкою



29 червня святкує своє 18-річчя дорога наша Юлія САЄВИЧ


Хай щастя сьогодні зорею світить, вісімнадцять — найкраща пора. Для тебе — усі найчарівніші квіти, ласкаві, ніжні і добрі слова. хай юність й краса твої процвітають, а доля успіх безцінний несе. Теплом і любов’ю завжди очі сяють й задумане здійсниться все!


З любов’ю всі рідні



29 червня вітаємо з 18-річчям дорогу донечку Юлію Володимирівну САЄВИЧ


Хай юність твоя розцвітає, хай всміхається щастя тобі. І те, що найкраще буває, хай буде в твоєму житті.


Тато і всі рідні



2 июля самому дорогому и любимому сынуле Артему Владимировичу ФИЛОНУ исполняется 19 лет!!! с.Николаевка


19 лет тебе, сынок, возраст очень важный. Светел будь всегда душой, смелым и отважным. С неудачами борись и не вешай носа, если снова тебе жизнь трудности подбросит. Пусть вперед тебя зовут новые дороги. Будет в радость всякий труд, милостивы боги. Обязательно, сынок, ты добьешься цели. С Днем рождения!


С любовью мама, бабушка, сестричка Настя



30 червня святкує свій 60-річний День народження тренер-викладач з шашок дитячо-юнацької спортивної школи — Віктор Васильович ІШКОВ


Чесний, добросовісний, відповідальний. Його вихованці неодноразово були переможцями обласних та всеукраїнських змагань. Активний член Народної Партії. Щорічно організовує та проводить змагання з шашок серед дітей та дорослих на приз Володимира Михайловича Литвина. За вагомий внесок в розбудову Народної Партії Віктора Васильовича особисто з урочистою ювілейною датою привітав Володимир Литвин.


Виконком міської організації Народної Партії



Лидочка!


Поздравляем — тебе 16! Это лучшая в жизни пора: время каждой мечты исполняться, и открыт целый мир для тебя! Путь найти для себя постарайся, на котором ждет яркий успех, и всегда своего добивайся, верь, что станешь счастливее всех!


Сестра Галя и Саша



30 червня вітаємо з ювілеєм — 25 років — сина Тараса Вікторовича Поліковського


Люди бажають багато, а ми бажаєм одне: якщо в світі є щастя, — нехай воно буде твоє. Летять роки, як лебеді у вирій, життя іде, його не зупинить. Прийми вітання наші щирі, ще до ста років зичимо прожить.


З любов’ю та повагою батьки, дружина, донечка і синочок, сестри та брат із сім’ями



29 июня отмечает свой юбилей дорогой наш муж, папа, дедушка Петр Иванович БОВСУНОВСКИЙ


Поздравляем! Желаем, чтобы удавалось в реальность планы воплотить, чтоб все, что хочется, сбывалось, легко и интересно жить! Мечты заветной, цели ясной, Любви, заботы и тепла, не забывать, что жизнь прекрасна, здоровья, счастья и добра!


С любовью жена, дочери Люда, Инна, зять, внук Димуля


 

1 липня відзначає ювілей — 60 років — Поліна Юхимівна ОНІЩУК


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, — ми просимо долі добра тобі й радості, рідна, доволі. Ти така розумна, добра і красива... і це не дивно. У нас в сім’ї всі такі :-)


Вітають діти, невістка, онуки


 

подяка


Щиро дякую директору Новоград-Волинського хлібозаводу Сергію Федоровичу Портянку, завідуючій підприємством Вірі Олексіївні Сербін та всім працівникам хлібозаводу, які підтримали морально та матеріально при лікуванні моєї доньки.


Сім’я Брацюк


 

2 липня — День працівників державної податкової служби України


Шановні працівники податкової служби Новоград-Волинщини! Щиро й сердечно вітаємо вас із професійним святом — Днем працівника державної податкової служби України. Професія, якій ви присвятили своє життя, — одна з найнеобхідніших у нашому суспільстві. Щиро зичимо усім вам принциповості і відповідальності у повсякденній роботі, а також здоров’я, злагоди, сімейного затишку і добробуту в родинах. Нехай доля буде прихильною до вас, ваш високий професіоналізм працює на благо країни!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

28 червня — День Конституції


Шановні співвітчизники! Щиро вітаю вас із Днем Конституції України.

Прийняття у 1996 році Основного Закону знаменувало остаточне завершення юридичного оформлення держави Україна, стало величним виявом волі українського народу жити у власній суверенній державі, визначило вектор цивілізаційного розвитку українського суспільства.

Увібравши в себе не тільки найкращі зразки вітчизняного, але й світового досвіду державотворення, спираючись на досягнення сучасної науки конституціоналізму, Конституція України стала визначальним чинником забезпечення державного суверенітету, консолідації суспільства, гарантування гідних умов для самоствердження особистості.

Тож нехай мир і порозуміння гуртують усіх нас у подальшій розбудові української державності, сприяють піднесенню злагоди й добробуту нашого народу. Зі святом вас! З Днем Конституції!


Володимир ЛИТВИН


 

Шановні співвітчизники! Щиро вітаємо вас із знаменною датою в


житті нашої держави — Днем Конституції України!

Вітаючи вас із визначним державним святом, хочемо щиро побажати вам впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави.

Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Слава Україні!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

1 липня — День архітектури України


Шановні архітектори і містобудівники Новоград-Волинщини! Сердечно вітаємо вас із професійним святом — Днем архітектури України.

Архітектори і містобудівники — творці наших сіл, селищ, міст — саме вони покликані забезпечити формування комфортного середовища життя, створювати гармонійний розвиток населених пунктів.

Переконані, ваш високий професіоналізм, самовідданість і творча праця сприятиме створенню нових архітектурних шедеврів. Нехай усі ваші творчі доробки радують не одне покоління наших з вами нащадків.

Бажаємо вам, шановні митці, міцного здоров’я, особистого щастя та великих успіхів у творчості, наснаги, нових професійних здобутків!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


ДМИТРУКА Бориса Федоровича — 01.07.1926 р.н.

БУДІШЕВСЬКОГО Антона Васильовича — 03.07.1925 р.н.

БІЛЕЦЬКОГО Степана Карловича — 04.07.1927 р.н.

ПЕНСЬКУ Анастасію Андріївну — 04.07.1922 р.н.

ПОЛІЩУКА Євгена Григоровича — 05.07.1920 р.н.

АЛЕКСАНДРОВА Олександра Миколайовича — 29.06.1948 р.н.

ПЛОХОТЮКА Василя Федоровича — 30.06.1967 р.н.

СОКОЛОВСЬКОГО Петра Францевича — 01.07.1946 р.н.

БОЧКАРЬОВА Юрія Васильовича — 03.07.1956 р.н.

ПЕТРОВСЬКОГО Віктора Володимировича — 04.07.1960 р.н.

НАЗАРЕВИЧА Валерія Миколайовича — 05.07.1965 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни