ТУРНІР З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

Не словом, а ділом турбується про залучення юних жителів міста до здорового способу життя депутат обласної ради від фракції КПУ В.В.Вітренко. Саме з його ініціативи був проведений турнір з настільного тенісу, присвячений 90-річчю ЛКСМУ, в якому взяли участь близько 60 школярів міста і району. Спортивну базу люб’язно надала дирекція ЗНВО «Гімназія-ДНЗ» ім.Лесі Українки. Переможці та призери визначалися у двох вікових групах в одиночних розрядах. Серед тенісистів 1997 р.н. та молодше переможцем змагань став 5-класник з команди міської гімназії Микола Корнієнко, слідом за ним розташувалися юні тенісисти із ЗОШ №10 — Ян Ригориченко та Тимофій Жмур. Серед тенісисток цієї вікової групи перемогла Анастасія Бущенко (6-класниця міської гімназії), другою призеркою стала її подруга по команді Аліна Бондар, третє місце посіла Інга Шушук (ЗОШ №4). Серед старших за віком тенісисток без поразок провела увесь турнір член збірної міста з цього виду спорту Ольга Курманчук (ЗОШ №9), друге місце виборола спортсменка Гульської ЗОШ Оксана Груздюк, третя призерка — Тетяна Ляпіна із ЗОШ №10.
У тенісистів цієї вікової групи не було рівних учаснику обласних змагань Артему Гороницькому (ЗОШ №10). Другий призер Сергій Струс також з цієї команди, третім призером став вихованець Барвинівської ЗОШ Михайло Осипчук. Призери та переможці турніру нагороджені грамотами та «солодкими» призами. Нагороджував кращих В.В.Вітренко.
* * *

Федерація настільного тенісу запрошує усіх бажаючих взяти участь у турнірі відкритої першості міста. Поєдинки заплановано провести на спортивній базі міського колегіуму. Початок змагання 15 листопада 2008 року, о 9.30. Змагайтесь і не пошкодуєте.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ