ВІТАННЯ 28/2012

ВІТАННЯ 28/2012



























































12 июля праздновала свой первый юбилей — 10 лет — наша любимая доченька, внучка Марина ЮШМАНОВА


Доченька любимая, яркий наш цветочек, для тебя мы сделаем все, что ты захочешь. Нежностью и радостью пусть улыбка светится, самое прекрасное пусть в жизни тебе встретится.


Мы тебя любим: родители, сестра, бабушка



17 липня вітаємо з ювілеєм матусю і бабусю Наталію Сергіївну САВЧУК


Сьогодні рівно 60 у Вашому житті минає. У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро вас вітаємо, добра і щастя вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла радісна дорога щасливо стелиться в житті!


Син Артем, невістка Лариса, онуки Наталка та Софійка



17 липня святкує своє 35-річчя Олександр Миколайович ДІДОВЕЦЬ


Наш милий і любий, найкращий у світі, щоб сонце і зорі плекало тепло, щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знав, тільки радість, добро. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба.


З любов’ю дружина Наташа та любі доньки



17 липня святкує ювілей найкраща мама і дружина Наталія Сергіївна САВЧУК


Бажаємо, щоб серце твоє зігрівало тепло, щоб завжди в душі панувало добро, тепла і усмішок, щастя без ліку і довгого-довгого щедрого віку. Здоров’я, щастя та любові на довгі роки.


З любов’ю чоловік, діти, онуки, свекруха



15 липня святкує свій 70-річний ювілей наша дорога людина Іван Кирилович МАКАРЕНКО


Бажаєм здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті, хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Хай довго всміхається сонце і небо, хай Бог береже тебе, любий, весь час, та іншого щастя нам більше не треба, живи тільки, рідний, із нами й для нас.


З любов’ю та повагою дружина Віра, діти, онуки та правнучок Артемчик



15 липня святкуватиме свій ювілей — 60 років — дорога бабуся та мама Тетяна Миколаївна МЄДВЄДЄВА


Роки відлітають птахами у вирій, в далекі краї — за обрій летять, а тобі, люба, на ниві життєвій сьогодні уже шістдесят! Низько вклоняємось тобі, мамо, міцного здоров’я з роси і води, нехай твої добрії руки любов і тепло нам приносять завжди. Нехай стане реальним усе те, що мрією і сном здавалось, щоб щастя прикрасило твій дім, а серце радістю наливалось. Нехай життя буде, чудовим як та казка — ніжна, щаслива, легка і прекрасна!


Діти та онуки



17 липня святкує свій День народження голова правління міського споживчого товариства, депутат міської ради від Народної Партії Павло Феліксович БЕЛЯК


Багаторічна діяльність, організаторські здібності, вміння приймати управлінські рішення забезпечили Павлу Феліксовичу місце серед визнаних керівників міста. Нехай Ваше життя і надалі буде змістовним, багатим на задуми та їх втілення, що принесуть відчуття задоволення від Вашої праці. Міцного Вам здоров'я, вірних друзів та професіоналів-колег, удачі та злагоди!


З повагою виконавчий комітет міської організації Народної Партії



15 липня, чудової літньої пори, святкує свій ювілей Петро Гаврилович ТАРАН з с.Городище


Спасибі Вам тату, спасибі дідусю. За Ваше тепло, за безмежне добро, за руки робочі, за батьківську мудрість, за те, що навчили, за хліб на столі спасибі Вам, тату, уклін до землі!


З повагою дружина, син, дочка, зять, невістка, онуки: Влад, Діма, Світлана



14 липня гарний ювілей зустрічає Ростислав Юхимович САВЧУК


Є ювілеї досить різні, та є одна з найкращих дат,

Вітає щиро вся родина, коли тобі вже — 50!

Бажаємо здоров’я, добра, довголіття, Хай вистачить щастя на ціле століття! Хай скрізь буде лад — на роботі, в сім'ї, І радість — на серці, і хліб — на столі.


3 любов’ю і повагою дружина, діти, зяті та внучка



12 июля поздравляю дорогую, любимую с юбилеем Людмилу Петровну ОРЛОВУ!!!


Глубокий взгляд, красивые глаза, фигура, грудь, прекрасные манеры! Не просто женщина, а женщина — гроза, весенний паводок, овация без меры! Не просто женщина, а женщина — вулкан, Любовь, Надежда, Вера, Счастье, Муза! Глоток воды, предутренний туман, прибой, рассвет, великолепье блюза! Не просто женщина, а женщина — звезда, полет стрижа, земное притяженье! Ты, долгожданное святое слово «да», да, ты и женщина, и жизнь, и вдохновенье. Пускай с восторгом смотрят на тебя, иль с завистью, кому уж как угодно! Но главное, ты выгляди всегда, как и сейчас — отлично, превосходно!


Муж



17 липня святкуватиме День народження дорога Таїсія Петрівна АРТЕМЕНКО


То не біда, що роки швидко плинуть, то не біда, що 45 прийшло, хай тільки спогади в душі не гинуть про те все добре, що в житті було. Добро хай панує у Вашому домі та злагода буде завжди, здоров’я міцного і щирої долі зичимо Вам назавжди!


З повагою сестра з сім’єю



14 липня святкує 50-річчя Володимир Володимирович ШЕВЧУК


Летять роки в міжзоряний політ, але душа нехай про це не знає. Хай серце б’ється в ритмі літ і доброта ніколи не згасає. Хай доля піднесе іще сповна і радості, й наснаги, і здоров’я. Нехай завжди в душі цвіте весна, і серце зігрівається любов’ю.


З любов’ю та повагою дружина Ірина та діти


 

16 липня — День бухгалтера України


Шановні бухгалтери! Щиро вітаємо вас із професійним святом! Звісно, ваша праця нелегка, адже вона потребує постійної уваги, напруженості та зосередженості навіть на найдрібніших деталях, а також змушує нести відповідальність за кожну дію. Проте завдяки вам та вашому професіоналізму державні установи та приватні компанії різних рівнів успішно працюють та процвітають.

Коло ваших обов’язків вміщує в себе слідкування за фінансовим станом установи, своєчасну та правильну оплату податків, звітування перед державними органами та багато-багато іншого.

У цей святковий день хочеться побажати кожному з вас подальших успіхів, міцного здоров’я, довголіття, бадьорості, наснаги та терпіння!


Володимир Загривий, міський голова,

Сергій Лавренюк, голова райдержадміністрації,

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


ЄРМАКОВУ Тамару Василівну — 17.07.1947 р.н.

ОПАНАСЮКА Володимира Степановича — 17.07.1926 р.н.

ГОПАНЧУК Галину Іванівну — 18.07.1941 р.н.

ДУЛЕВСЬКУ Оксану Карпівну — 18.07.1930 р.н.

ПОПЛАВСЬКОГО Йосипа Мар’яновича — 18.07.1933 р.н.

СІМЧУК Олімпіаду Андріївну — 18.07.1927 р.н.

БАТІЩЕВА Юрія Вікторовича — 16.07.1963 р.н.

КОТИКА Олега Петровича — 16.07.1968 р.н.

БАКАЛА Леоніда Григоровича — 17.07.1963 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни