ЧОТИРИ ГРИ ПОСПІЛЬ БЕЗ ПЕРЕМОГ…

«Авангард» у цьому сезоні набуває репутації виїзної команди. Із п’яти очок, набраних у чемпіонаті області, чотири здобуто у двох виїзних іграх, і лише одне — у трьох домашніх. Минулої суботи, 7 липня, «Авангард» гостював у Бердичеві, де розписав результативну мирову з місцевим однойменним клубом — 1:1.
Цього разу у складі новоградської команди знову з’явився нападник Юрій Перін, котрий і став автором результативного удару, що дозволив «Авангарду» зрівняти рахунок. Сталося це під завісу гри, коли «Авангард» «горів» 0:1. За свідченнями очевидців, бердичівляни повели в рахунку на 63-ій хвилині після обрізки гравців нашої команди у центрі поля.
Втім, навіть за такого перебігу подій новоградські футболісти могли вирвати перемогу, але перед самісіньким фінальним свистком Перін не зумів втілити в гол перспективний вихід віч-на-віч. Гравці «Авангарду» не приховували розчарування результатом чергового матчу, в якому не вдалося перемогти. Зокрема, капітан команди Дмитро Горбаченко, з яким ми поспілкувалися одразу після гри, зауважив, що могли вигравати, але не дотиснули суперника.
Що ж, «Авангард» після цього ігрового дня так і залишається на п’ятій сходинці турнірної таблиці, а група лідерів поступово йде у відрив. Так, у СК «Ко­ростень» уже 13 очок, у городницького «Полісся» — 10, у ФК «Бараші» — 9, у ФК «Бердичів» — 8. Відзначимо, що у звітному турі, обігравши «Прес» із рахунком 2:0, здобула перші три очки «Зоря-Енергія» з Романова, яка в заключному турі першого кола (14 липня) зустрінеться у Новограді з «Авангардом». Ситуація в турнірній таблиці для новоградської команди кепська. Для того, аби претендувати на щось серйозне в цьому сезоні, «Авангарду» потрібна тільки перемога. Хочеться вірити, що гравці проаналізують помилки попередніх матчів і витиснуть максимум із домашньої гри проти аутсайдера.
Олег БРЮХАНОВ