ЄМІЛЬЧИНСЬКІ ГРАБЛІ…

ЄМІЛЬЧИНСЬКІ ГРАБЛІ…

Ми їм гол — вони нам два...ФК «Авангард» знову покидав поле «на щиті» після гри проти ФК «Бараші» з Ємільчинського району. Ця команда стала справжнім злим генієм для новоградських футболістів, які не можуть виграти у представників Ємільчинщини вже п’ять матчів поспіль. Нагадаємо, що саме ФК «Бараші» зупинив «Авангард» у чвертьфіналі кубка області. Минулої суботи, 16 червня, була нагода поквитатися — вже у матчі чемпіонату, але знову поразка…
Гравці «Авангарду» створили значно більше нагод для взяття воріт, але влучнішими ­виявилися суперники. Лише в першому таймі у новоградців було три супермоменти, але неточність під час завершального удару та ­майстерна гра воротаря «Барашів» не дозволили відкрити лік голам — 0:0.
Коли під завісу гри, приблизно на 75-ій хвилині, Ярослав Корнійчук таки вразив ворота «Барашів», здалося, що сьогодні «Авангард» зможе покращити статистику очних зустрічей із цим клубом. Але не так сталося, як гадалося — в заключні десять хвилин гості з Ємільчинщини забили двічі. Обидва голи багато в чому схожі між собою, адже суперники завдавали ключових ударів, перебуваючи у безпосередній близькості до воріт новоградської команди. Прикро, але наші захисники у ключові хвилини гри не встежили за діями гостей — 1:2.
Ця поразка відкинула «Авангард» на третє місце. Із шістьма очками після трьох ігор таблицю очолює ФК «Бараші», другим іде ФК «Полісся» з Городниці — чотири очки (2 гри). В «Авангарду» чотири очки після трьох матчів, різниця забитих-пропущених — 6:5. Відзначимо, що 5 пропущених на даний момент (найгірший показник), крім наших, має тільки ФК «Зоря-Енергія», яка з нулем у графі «очки» плететься у хвості турнірної таблиці. У ФК «Коростень» наразі 4 очки, у ФК «Прес» — 3, у ФК «Бердичів» — 1. Ці команди провели по дві гри.
У наступному турі (23 червня) «Авангард» не грає. А вже 30 червня на домашньому стадіоні новоградці зустрінуться з «Поліссям» — володарем кубка області. Схоже, цей матч і покаже, чи здатен «Авангард» у цьому сезоні боротися за призові місця.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА