ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ ВИБОРЧОГО ПРОЦЕСУ!

У зв’язку з проведенням 28 жовтня 2012 року виборів народних депутатів України прийнято рішення виконавчого комітету міської ради від 27.06.2012 р. №203 «Про окремі питання передвиборної агітації у місті Новограді-Волинському». Цим документом дозволено суб’єктам виборчого процесу з дня, ­наступного за днем прийняття Центральною виборчою комісією, рішення про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, розміщувати на носіях зовнішньої реклами (стендах, дошках) матеріали передвиборної агітації, розташовувати у пішохідних зонах міста пересувні засоби агітації (стенди, столи, намети площею не більше 4 кв. м і висотою не більше 2,5 м) у місцях за певними адресами.
Суб’єктам виборчого процесу слід взяти до уваги, що окремими наказами відділу культури міської ради для проведення публічних заходів передвиборної агітації суб’єктам виборчого процесу надаються на договірній основі зали міського Палацу культури на підставі подання окружної виборчої комісії виборчого округу №65. Місцями проведення передвиборної агітації у формі мітингів, походів, демонстрацій, пікетів визначено площу біля пам’ятника Лесі Українки, міський Парк культури і відпочинку, стадіон «Авангард». З метою, щоби не було випадків збігу місць, часу у проведенні передвиборчих масових заходів різними суб’єктами, дозволи на їх проведення надаються окремими розпорядженнями міського голови у відповідності до чинного законодавства України та рішенням виконавчого комітету міської ради від 24.12.2008 р. №493 «Про порядок організації та проведення масових заходів у місті Новограді-Волинському». У випадках самостійного виготовлення та встановлення у місті носіїв зовнішньої реклами для розміщення передвиборних агітаційних матеріалів, суб’єкти виборчого процесу зобов’язані звернутися в управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради для вирішення цього питання згідно з чинним законодавством України та прийняття відповідних рішень виконавчими органами міської ради. Оплата послуг з використання місць для розташування зовнішньої реклами здійснюється за погодженням з управлінням житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради згідно з рішенням міської ради.
З повним текстом даного рішення виконавчого комітету міської ради можна ознайомитися на офіційному сайті міста у рубриці «Нормативна база. Рішення виконавчого комітету».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради