ВІТАННЯ 29/2012

ВІТАННЯ 29/2012







































22 липня зустрічає своє 70-річчя Микола Семенович ВАСИЛЕНКО


Сердечно вітаємо коханого чоловіка, любого, розуміючого татуся та дідуся, славного брата, доброзичливого свата. Ми любимо Вас за ніжність і тепло, і хочемо, щоб усе гаразд було. Хай діти й онуки шанують завжди, щоб Ви залишались такі ж молоді. І то не біда, що давно сивина, а тільки б усмішка частіше цвіла. Живіть, наш любий, ще довго на світі, і Вашою любов’ю ми будем зігріті. Бо поки є Ви — доти є сонце, доти пташка і квітка під віконцем, доти краса, доти поміч, розрада. Хай
онуки дарують любов Вам і ласку за оту щиру дідусеву казку. І у вінок привітань, як зерно до зернини, низький уклін від всієї родини.


З повагою та любов’ю дружина, діти, невістка, онуки, правнук, свати і вся наша велика родина



22 липня святкує свій ювілей наш дорогий син Анатолій Миколайович ПУЦИК


У цей святковий світлий день, коли настав твій ювілей, ми щиро тебе вітаємо, добра і щастя тобі бажаємо. Нехай для тебе не згасає сонце, нехай не віють в душу холоди. Хай жито на столі і Бог на небі тебе завжди рятують від біди.


З любов’ю мама, папа та всі рідні



22 липня вітаємо з гарним ювілеєм люблячого хрещеника та брата Анатолія Миколайовича ПУЦИКА


Нехай завжди тобі всміхається доля, несуть тільки радість з собою роки. Хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, хай збудуться мрії, бажання й думки. Щоб проліском ніжним життя твоє квітло, весною буяла душі доброта. Любові, добра тобі, чистого неба і просто людського тепла.


Хрещена з сім’єю



19 липня відсвяткував свій ювілей Віктор Володимирович ОПАНАСЮК


Тобі сьогодні, рідний, п’ятдесят! Із вдячністю ми хочемо вітати тебе за мудрість батьківських порад, за вміння всім завжди допомагати, за приклад чоловіка й сім’янина і за могутні руки золоті. Нехай Господь пошле тобі благословення, нехай здоров’я й сил дарують всі святі.


З любов’ю дружина Людмила, доньки, зять Вова та внук Дмитрик



26 июля поздравляем с 4-летием Александра Анатольевича ЗАХАРЧУКА-КОТА


Когда-то судьба подарила мне сына, которого нежно и строго люблю. Растет у меня настоящий мужчина. За это судьбу свою благодарю. Будь самым веселым и самым счастливым! Тебе в День рождения желаю добра! Удачи, победы, весёлого рвенья, чтобы жизнь для тебя протекла, как игра!


Мама, бабушка, дедушка



21 липня святкує свій 30-й День народження люблячий чоловік і тато Віталій Васильович СКОРИК


Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, кохання, від якого квітнуть квіти, даруємо тобі у цей святковий день. Нехай в душі завжди горять іскринки радості й чекання. Нехай не знає серце зрад, а тільки радість і кохання! А у житті нехай щастить, і молодість вирує вічна, хай щастя лине не на мить — на все життя, неначе пісня журавлина.


З любов’ю дружина Таміла та син Владиславчик


 

15 липня відсвяткувала ювілей Галина Василівна ЖАДІК


Бажаєм щастя і достатку, ясного неба і тепла, в житті Вам — згоди й порядку, щоб доля світлою була. В роботі — успіхів, везіння, у справах — вічного горіння! Від душі любові вам бажаєм і хай Вам Господь Бог допомагає.


Працівники терапевтичного відділення Ярунської дільничної лікарні


 

24 липня святкує свій День народження наш любий дідусь і тато Павло Леонідович ХРАБАН


Хай сонце дарує ласку і тепло. Хай посмішка, тату, осяє чоло. Хай горе обходить твій дім стороною, а щастя широкою ллється рікою. Хай буде здоров’я міцне, як граніт. Щасливо прожити бажаєм сто літ.


З повагою дочка Таміла та внук Владиславчик


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


РОМАНЧУКА Карпа Никифоровича — 21.07.1930 р.н.

ПОРЕЦЬКИХ Марію Никандрівну — 22.07.1928 р.н.

РЕПЕЙКІНА Валентина Арсентійовича — 24.07.1925 р.н.

ВЕРБІВСЬКОГО Василя Васильовича — 25.07.1923 р.н.

КРАВЧУКА Андрія Іларіоновича — 25.07.1925 р.н.

ЯКОВЛЄВА Анатолія Онисимовича — 25.07.1925 р.н.

КУНАХА Віктора Йосиповича — 21.07.1959 р.н.

ШЕВЧУКА Олександра Михайловича — 24.07.1964 р.н.

ДІДИКА Володимира Михайловича — 25.07.1941 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни