Хроніка 40/2012

«ДОБРОЗИЧЛИВА» СУСІДКА
Коли мешканка одного із сіл району повернулася додому, то зрозуміла, що до неї тут уже хтось побував. А згодом виявила пропажу грошей — півтори тисячі гривень. По гарячих слідах правоохоронці крадійку «вичислили» швидко. Нею виявилася 28-річна односельчанка.
ЗЛАМ ХОЛОДИЛЬНИКА
У ніч із 25 на 26 вересня невідома особа пошкодила замки на холодильнику, який знаходився біля магазину «Віктан» (с.Калинівка), і викрала слабоалкогольні напої на суму близько 700 гривень. За даним фактом правоохоронці проводять перевірку.
НА БРУХТ — ЦВЯХИ І ШУРУПИ
У ніч із 27 на 28 вересня невідомий «металіст» пробрався до сараю по вулиці Яблуневій і викрав 6 металевих стовпів, швелер, відро цвяхів, 4 упаковки шурупів та електродвигун. Сума збитків встановлюється.
ГОЛОВНИЙ ЛІКАР ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ КИЄВА НАСМЕРТЬ ЗБИВ ВЕЛОСИПЕДИСТА
30 вересня до чергової частини Новоград-Волинського МВ від станції швидкої допомоги надійшло телефонне повідомлення про те, що на автодорозі «Київ-Чоп», біля села Деражня, сталася ДТП. Працівники ВДАІ, котрі прибули на місце пригоди, з’ясували, що близько 22.00 автомобіль марки «Мерседес-Бенс», яким ­керував головний лікар швидкої допомоги м. Київ, скоїв наїзд на велосипедиста, 61-річного мешканця с. Піщів. Від отриманих травм велосипедист загинув на місці пригоди.
Як пізніше з’ясувалося, загиблим виявився директор школи с. Середня Деражня, котрий повертався з с.Калинівка, начебто відвозячи кошти за пам’ятник. Як пояснили працівники ВДАІ, наїзд на директора стався в той момент, коли чоловік повертав на розворот. І, ніби, водій «Мерседеса» також їхав за правилами. Винуватця встановить слідство. Наразі проводяться експертизи.
ТРУП ЖІНКИ БІЛЯ ЛІСУ
30 вересня до чергової частини Новоград-Волинського МВ зателефонували корецькі колеги і повідомили, що біля лісу, що належить Повчинській сільській раді Новоград-Волинського ра­йону, було виявлено труп жінки. Правоохоронці встановили особу небіжчиці. Це 58-річна мешканка села Сторожів корецького району Рівненської області. Також експерти на трупі жінки ніяких ушкоджень не виявили. З’ясувалося і те, що жінка вважалася досі безвісно зниклою, оскільки вона з дому пішла ще 26 вересня. За життя померла зло­вживала спиртними напоями.
За інформацією, наданою Новоград-Волинським МВ, підготував Микола МАРУСЯК