Коротко


  • Протягом року облаштовано 2 джерела на вул.Щорса та Житомирській, аби люди могли без перешкод, зручно набрати джерельної чистої води. Всі бажаючі могли вільно дістатися до джерел по облаштованих доріжках, набрати води, зручно посидіти на нових лавках, насолоджуючись прекрасними краєвидами. Але виявляється, що працююче джерело далеко не всім до вподоби. Так у новорічну ніч на березі Случі невідомі молодики вирішили по своєму перевірити роботу джерела, запхнувши у трубу, з якої витікає вода, ганчірку. Результат — вода просто перестала текти. Аби ганчірку витягнути, довелося довго прочищати трубу.



  • Також із подивом та обуренням спостерігали люди, йдучи на роботу вранці 2-го січня, розмальований нацистськими символами пам’ятний знак, що знаходиться біля міської ради, на честь того, що місто деякий час було губернським. Теж результат відпочинку у вандальському стилі наших городян. Постає запитання: чи потрібні нашим людям гарні справи? Адже замість того, щоб цінувати та берегти те, що мають, дехто прагне лише знищити та скалічити результати людської праці, спотворюючи пам’ятні знаки, огорожі та будинки, розбиваючи сіті-лайти, позбавляючи тим самим багатьох новоград-волинців можливості жити у гарному, затишному місті, користуватися джерельною водою. Міська влада звертається до жителів міста з проханням. Якщо вам відомо, чиїх рук такі варварські вчинки, то повідомте про це.

  • У місті постійно працює анонімний телефон довіри, за номером 15-07. З 9 січня щоденно, з 17.00 до 19.00, крім вихідних та святкових днів, на цей телефон можуть подзвонити діти та молодь, які потребують психологічної підтримки.
    24 січня консультації щодо того, як взяти дитину у родину, надасть головний спеціаліст МЦСССДМ Котова О.М.

  • Управління ЖКГЕ та КВ міської ради оголошує конкурси на право надання послуг з вивезення сміття з приватного сектору міста, зрізання аварійних дерев, знешкодження бродячих собак, утримання міських кладовищ, зливової каналізації на вулицях міста Новограда-Волинського. Засідання конкурсної комісії з визначення переможців конкурсів відбудеться 23 січня. За детальнішою інформацією звертатись в управління ЖКГЕ та КВ міської ради (вул.Шевченка, 16, каб. 49, 43) або за телефонами: 5-53-87, 5-32-77, 2-04-70.