Ведуться підготовчі роботи до весняного благоустрою міста

Ведуться підготовчі роботи до весняного благоустрою міста

\"Ведуться9 січня перше в новому році засідання виконавчого комітету міської ради проходило під головуванням першого заступника міського голови Миколи Усенка. Під час зібрання було прийнято та затверджено 7 рішень з житлово-квартирних питань, будівництва та благоустрою.
Начальник управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради Людмила Гончарук поінформувала присутніх про стан зовнішнього вигляду тих будівель та благоустрою біля них, які розміщуються у центральній частині міста. Спільними зусиллями влади, громади, міської жіночої ради, підприємців у нашому місті склалися гарні традиції з облаштування, прикрашання, заквітчання, освітлення його території, озеленення клумб та газонів, розміщення сучасної реклами закладів. Членами робочої групи з числа спеціалістів, створеної розпорядженням міського голови, проведено візуальне обстеження понад 230 об’єктів на вулицях Шевченка, Пушкіна, Соборності, Замковій, І.Франка, Лесі Українки та інших, прилеглих до центру. Мета — разом із їх власниками спланувати та провести належним чином впорядкування фасадів будівель, частина яких з часу відкриття в них різних об’єктів господарювання, не проводила ремонт вхідної частини та благоустрій прилеглої території.
Прийняте виконавчим комітетом рішення спонукає активізувати оновлення центральної частини міста, аби покращити зовнішнє оздоблення будівель, оновити квітники, встановити та забезпечити безперебійну роботу вечірнього освітлення. Адже наше місто знане в Україні як квітуче, ошатне, комфортне для проживання та відпочинку. Зокрема, установи освіти, культури, охорони здоров’я під керівництвом міського голови та жіночої ради міста вже розпочали активне планування конкретних заходів щодо заквітчання та озеленення вулиць, парків, скверів, в’їзних шляхів до міста. Розуміючи певні фінансові труднощі місцевих підприємців, місцева влада все ж сподівається та розраховує на підтримку всіх підприємств, установ, організацій щодо покращання благоустрою рідного міста.
Відділ інформації і зв’язків із громадськістю міської ради