Через мережу звернулися до людей і зібрали подарунки для малюків із Будинку дитини

Через мережу звернулися до людей і зібрали подарунки для малюків із Будинку дитини

Добро робити легко — переконують нас оптимісти, котрі стають ініціаторами благодійних заходів. Переконують нас і самі переконуються, що насправді далеко не завжди усе настільки легко, але добрі справи все ж потрібно робити, попри складнощі і зайнятість людей власними проблемами.
Принаймні так стверджують Ярослава Кучер і Вікторія Жилкова, котрі під час новорічних свят ініціювали благодійну акцію у Будинку дитини. Дівчата займаються організацією свят (агентство «Свадебный переполох»), а у ці святкові дні вирішили зробити свято для малечі, котра найбільше потребує уваги і турботи — для вихованців Будинку дитини.
З цією метою вони закликали людей через соціальну мережу допомогти у збиранні подарунків. Таким чином назбирали мішок подарунків і у якості Діда Мороза та Снігуроньки прийшли у Будинок дитини. Принесли дітям солодощі, фрукти, соки, іграшки. Звісно, подібні візити малюки завжди сприймають радісно і з усмішками, тож свято вдалося. Єдине — далеко не усі відгукнулися взяти участь у акції: на понад двісті письмових і усних оголошень у мережі з проханням проявити милосердя, взявши участь у акції, зголосилися чоловік двадцять… Можливо, сталося це тому, що сьогодні часто знаходяться «благодійники», котрі прагнуть ошукати людей. Залишається навчитися розбиратися у щирості і нещирості, щоб добро взагалі не зникло з нашого життя.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА