Хроніка 21/2013

ДОБРЯЧЕ ЗАПАССЯ
У ніч з 14 на 15 травня невідома особа, пошкодивши навісний замок на воротях гаража, що в мікрорайоні «Червоне», і, проникши всередину, викрала апарат інвертного зварювання «Тесла» вартістю 1800 гривень, щиток зварювальника вартістю 500 гривень, болгарку вартістю 380 гривень, електрорубанок вартістю 300 гривень, електролобзик вартістю 300 гривень, електродриль вартістю 400 гривень, шуруповерт вартістю 200 гривень, зарядний пристій для зарядження акумуляторів вартістю 200 гривень, телескопічну вудочку вартістю 150 гривень, спінінг вартістю 100 гривень, підхват для риби вартістю 50 гривень, завдавши збитку потерпілому на суму близько 4000 грн.
КРАДУТЬ КАБЕЛІ
16 травня, о 13 годині 15 хвилин, до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від начальника дільниці телефонної лінії ПАТ «Укртелеком» про скоєння крадіжки телефонного кабелю в с.Сусли.
У ході перевірки було з’ясовано, що в ніч на 16 травня невстановлена особа із даної телефонної лінії викрала телефонний кабель довжиною 225 м, після чого з місця скоєння крадіжки зникла.
ЇЖІ НЕ ДОЧЕКАВСЯ
17 травня до міліції надійшло телефонне повідомлення від пенсіонерки П. (с.Кропивня) про те, що невідома особа скоїла крадіжку її грошей та мобільного телефону.
У ході перевірки було встановлено, що цього дня, близько 18 години, до помешкання жінки зайшов невідомий чоловік, який нібито шукав її сусіда на ім’я Петро. Селянка сказала, що той уже помер. Тоді незнайомець попросив у неї щось поїсти. Бабуся пішла до іншої кімнати за їжею, а коли повернулась, то помітила, що невідомий чоловік пішов з будинку, а зі столу зникли мобільний телефон «Nokia» та гроші в сумі 326 гривень.
ПОЦУПИЛИ МОБІЛЬНИК В АВТОБУСІ
18 травня в учня 8 класу однієї зі шкіл міста в салоні маршрутного автобуса №3, сполученням «Смолка — Автовокзал», з кишені спортивних штанів викрали мобільний телефон марки «Samsung GT-S5660», чим спричинили потерпілому матеріального збитку на загальну суму 1550 грн.
КОМУСЬ УНОЧІ ЗАХОТІЛОСЯ ПОХМЕЛИТИСЯ
19 травня, близько першої години ночі, невідомі зірвали навісний та механічний замки холодильної вітрини, яка розташована поряд із будинком №20 по вул. Войкова, і, проникши до сховища (холодильної вітрини), викрали близько 30 пляшок пива марки «Чернігівське».
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ