Не пустили до кафе — тримай «червоного півня»

Близько 1 години ночі 6 травня до чергової частини Богунського РВ УМВС України в Житомирській області звернувся приватний підприємець, житель обласного центру, із заявою про те, що майже годину тому невідомий підпалив його кафе.
На місце події для з’ясування всіх обставин негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи Богунського РВ м.Житомир.
У ході перевірки було встановлено, що 5 травня, близько 23.30, невідомий кинув дві скляних пляшки з легкозаймистою рідиною в приміщення кафе, від чого сталося задимлення стелі та стін, вогнем пошкоджено пластикові меблі.
У результаті постраждало двоє людей — 21-річний син власника кафе та його зна­йомий, 32-річний гість із іншої держави.
Наразі обох з термічними опіками доставлено до опікового центру, де надається необхідна медична допомога. Загрози життю чоловіків немає.
За підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримано громадянина іншої держави, 1981 року народження, який прибув у гості до родичів у Житомир 3 травня 2013 року.
Молодик у скоєному зізнався і пояснив, що хотів помститись за те, що його не пустили до кафе.
Подію відповідним чином зареєстровано. Триває досудове розслідування. Попередня правова кваліфікація правопорушення за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Відтак відповідальність за такі дії — позбавлення волі на термін від 3 до 10 років.
СЗГ УМВС України в Житомирській області