Володимир Литвин вручив гранти кращим представникам Новоград-Волинського краю

25 травня у рамках робочої поїздки Новоград-Волинський відвідав народний депутат України Володимир Литвин. Володимир Михайлович побував у Школі мистецтв, де взяв участь у відкритті панно, на якому випускниками класу образотворчого відділення зображено найкращі будівлі і визначні пам’ятки міста.
Після цього народний депутат вручив від Благодійного фонду «Майбутнє Полісся» 62 гранти талановитим дітям Новоград-Волинщини. Серед номінантів — юні художники, музиканти, співаки, спортсмени, молоді люди з активною громадською позицією. Окрім того, подяки від фонду «Майбутнє Полісся» отримали учні і студенти, які раніше отримували гранти від Благодійного фонду «Майбутнє Полісся». Подяки також отримали громадські організації міста та військові 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади.
Вручаючи гранти, Володимир Литвин відзначив, що активна, цілеспрямована, щира молодь, яка будуватиме майбутнє нашої країни, — це сьогодні головне і визначальне.
«Не потрібно робити того, за що потім соромно, потрібно бути чесним із самим собою, — сказав Володимир Михайлович. — Найвищим законом мого життя було і залишається служіння народові, державі, волі, нації. Я досяг того, чого прагнув, але не зробив усього, що хотів би зробити для людей».
Інна ДЕНИСЕНКО, головний спеціаліст із питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю РДА