Вітання 26/2013

Вітання 26/2013























































23 червня вітаємо любу матусю та бабусю Людмилу Іванівну КАРАТНІЦЬКУ


У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті! Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ! Бажаємо світлої радості й сили, ласкавої долі, добра і тепла. Щоб ласку Вам слало небесне світило, здоров’ям наповнила рідна земля.


Діти, чоловік, зять, онуки



26 июня встретил своё 18-летие любимый племянник Алексей ГАЛУШКО


Долгих лет и крепкого здоровья, молодости, силы, красоты. Пусть всегда, не только в День рожденья, исполняются заветные мечты.


Дядя Валентин с женой Галей



Поздравляю с 18-летием любимого внука Алексея ГАЛУШКО


Весь мир лежит у ног твоих, ты лучшую дорогу найди среди дорог. И верно, и смело смотри в глаза судьбе, и выбери то дело, что счастье даст тебе. Друзей найди надёжных, любовь свою найди, путей не бойся сложных, всегда вперёд иди.


Дедушка Анатолий



Вітаємо з повноліттям любого синочка і братика Олексія ГАЛУШКА


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З любов’ю мама, папа, сестричка Єлизавета



29 июня поздравляем с Золотым юбилеем Анну Григорьевну ФРАНЧУК из села Ярунь


За доброту твою, за золотые руки, за материнский твой совет, тебе желают дети, внуки — живи, любимая, сто лет! Пусть все дела успешно удаются, плохое канет навсегда и пусть с тобой, родная, остаются здоровье, счастье, верные друзья! Целуем твои руки, дорогая, морщинки и седую прядь волос, и низко просим у тебя прощенья за боль и грусть, что каждый преподнёс.


С любовью муж, дети, внуки



1 липня зустрічає 45-річчя коханий чоловік, люблячий татусь, турботливий зять Микола Володимирович ШУЛЯКІВСЬКИЙ з села Теснівки


Хай пливе щасливо твій життєвий човен і минає легко береги круті, і любові буде хай завжди він повен, то найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять іскринки радості й бажання, нехай не знає серце зрад, а тільки радість і кохання! З Днем народження!


З любов’ю дружина Наташа, синочки Діма і Коля, теща Льоня



2 липня святкує ювілей найдорожча людина Мефодій Миколайович ДМИТРУК з села Кам’янки


Спасибі Вам, тату, спасибі, дідусю, за Ваше тепло, за безмежне добро, за руки робочі, за батьківську мудрість, за те, що навчили, за хліб на столі, спасибі Вам, тату, уклін до землі!


З ювілеєм сердечно вітають дружина, діти, онуки



30 червня зустрічає 65-річний ювілей любляча, турботлива, лагідна матуся і просто чарівна, хороша жінка Галина Володимирівна ГОРОДОВА


Хай буде в житті все світле і чисте, хай посмішка щира обличчя освітить. Нехай Вам завжди і в усьому щастить. Нехай пісні солодкозвучні до Вас долинуть знов і знов, хай в серці будуть нерозлучні добро, надія і любов. І хай Вам сяє день оцей, що зветься славно — Ювілей!


З великою любов’ю та повагою син Віктор з родиною



30 червня вітаємо любого онука та племінника Максима ТОДОРОВИЧА з першим маленьким ювілеєм — 5 років.


Бажаємо здоров’я, успіхів та щастя.


З любов’ю бабуся Таня та дядько Олексій


 

28 червня — День Конституції


Шановні співвітчизники! Щиро вітаємо вас зі знаменною датою в житті нашої держави — Днем Конституції України!

Ось уже 17 років наша держава живе за своєю Конституцією. Для історії — не так вже й багато. Але своїм корінням Основний український Закон значно старший. Його глибина — у мудрості предків, у пам’яті століть, в утвердженні української нації.

Вітаючи вас із визначним державним святом, хочемо щиро побажати вам впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави.

Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Молоде покоління Новоград-Волинщини із Днем молоді!


Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. Сучасні і освічені, ви — творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

Тому з нагоди свята бажаємо усім молодим мешканцям нашого краю творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Твердо знайте: молодість — не вік. Молодість — це стан душі. Залишайтесь молодими!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

2 липня — День працівників державної податкової служби України


Шановні працівники податкової служби Новоград-Волинщини! Професія, якій ви присвятили своє життя, — одна з найнеобхідніших у нашому суспільстві. Бажаємо, щоб на життєвому шляху вас завжди супроводжували вдача, підтримка і тепло людської подяки за благородні справи, вчинки та сумлінну працю! Натхнення вам у роботі та примноження внеску в зміцнення позитивних тенденцій вітчизняної економіки.

Нехай доля буде прихильною до вас, ваш високий професіоналізм працює на благо країни!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Євгенію Василівну ДОБРОВОЛЬНУ — 30.06.1929 р.н.

Олександра Миколайовича АЛЕКСАНДРОВА — 29.06.1948 р.н.

Василя Федоровича ПЛОХОТЮКА — 30.06.1967 р.н.

Геннадія Іларіоновича ПЕТРОВА — 01.07.1951 р.н.

Антона Васильовича БУДІШЕВСЬКОГО — 03.07.1925 р.н.

Анастасію Андріївну ПЕНСЬКУ — 04.07.1922 р.н.

Павла Францовича СОКОЛОВСЬКОГО — 01.07.1946 р.н.

Юрія Васильовича БОЧКАРЬОВА — 03.07.1956 р.н.

Віктора Володимировича ПЕТРОВСЬКОГО — 04.07.1960 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни