До Луцька не доїхали

До Луцька не доїхали

3 липня на 230-му кілометрі автодороги «Київ-Чоп», поблизу села Наталівки, сталася дорожньо-транспортна пригода.
Як пові­домив ре­дакції «Звягеля» Віктор Сайко, старший інспектор Новоград-Волинського ВДАІ в Житомирській області, капітан міліції, о 16 годині 30 хвилин водій вантажного автомобіля «ЗІЛ-130», виїжджаючи з другорядної дороги на головну і перелаштовуючись на «свою» полосу, здійснив зіткнення з легковиком «Мерседес», що прямував у напрямку Рівного. Внаслідок пригоди пасажирка іномарки, жителька Луцька, отримала численні травми і була доставлена до травматологічного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО.
Удар був надзвичайної сили — у вантажівки потріскали кріплення ресори до моста. В іномарки ж під час зіткнення відлетів капот і спрацювали подушки безпеки. Проте, як говорилося вище, вони не вберегли пасажирку від травм. Наразі, як нам повідомили в травматологічному від­діленні, потерпіла перебуває у важкому стані і потребує тривалого лікування.
На даний час матеріали «наталівської» дорожньо-транспортної пригоди перебувають у слідчому відділі Новоград-Волинського ВДАІ в Житомирській області, де мають встановити справжнього винуватця аварії.
Микола МАРУСЯК
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА