Вітання 28/2013

Вітання 28/2013















































12 липня колективи ПП «Меблева фабрика «Мірт», ПП «Галекс-Агро», ТОВ «Агровест Груп» щиросердечно вітають із 55-річним ювілеєм генерального директора, визначну людину Олександра Миколайовича ЮЩЕНКА


Міцного здоров’я, достатку, родинного тепла і затишку, процвітання, нових досягнень та звершень у професійній діяльності! Многії літа!


З повагою колективи підприємств



12 липня вітаємо з Золотим ювілеєм дорогого дядю Петра Петровича МАКАРЧУКА з села Гульськ


Хай буде довгим життєвий шлях, хай не турбують лихо і нещастя. І журавлі на крилах принесуть все те, що люди називають щастям!


З любов’ю племінниця Наталія з сім’єю



14 липня зустрічають Золоте весілля Галина Михайлівна та Микола Олександрович КРАВЧУКИ


Бажаємо добра і довголіття, у кожній справі хай щастить. Вік щедрий, як калинове суцвіття, у злагоді і радості прожить. Хай доля буде, як волошка в житі, душа хай буде завжди молода. Від сонця — золота, а від небес — блакиті, хай обминають горе і біда. Нехай Господь завжди охороняє, в душі панує мир і доброта, Ісус Христос здоров’я посилає на многії і благії літа.


З любов’ю дочка Ірина, син Володимир, невістка Світлана, зять Володимир, внучки: Віка, Маша, Катя, Даша; сестра Раїса



13 липня відзначає 90-річчя любляча матуся, бабуся, прабабуся Антоніна Никифорівна ДІДУХ


У цей прекрасний ювілей хай доля Вам сміється журавлина, поля розлогі колосом цвітуть. Нехай червоні ягоди калини щасливу осявають путь. Нехай дає наснаги Вам земля, десятки літ ще мріяти, любити! Хай рідна пісня серце окриля в здоров’ї й радості багато літ прожити.


З повагою діти, внуки та правнуки



8 липня зустрів Золотий ювілей Петро Павлович ЛОПАТЮК


Бажаєм міцного здоров’я, якого ні за які гроші не купити, родинного тепла, якого нічим не замінити, шани людської, яку не кожен може заслужити, затишку в хаті, який щодня нас до себе манить. Живи щасливо і бадьоро, не знай ти горя, сліз і бід, хай твоя теплота, любов і ласка родині помагають в дружбі жить.


Дружина, дочка Наталя, син Сергій, невістка Світлана, внуки Діана та Максим



15 липня відзначатиме чудовий ювілей Юлія Петрівна СИДОРЧУК


Журавлиним ключем відлітають літа, ювілей вже на Вашім порозі. Але серцем своїм Ви завжди молода, хоча юність вернути не в змозі. Хай калиновий кущ щедро квітне в дворі, солов’ї хай щебечуть грайливо, і щоб сонце сіяло ще довго вгорі, і жилося щоб мирно й щасливо.


Люблячий чоловік, внуки: Назарчик, Саша, сини: Віталій, Саша, невістки: Віточка, Яна, свати з Новограда-Волинського та с.Гірки



8 липня відсвяткували свої 10-річчя донечки, сестрички, онучки Іванна та Яна СПРЕЙС


Любі наші донечки, щире літнє сонечко! З ювілеєм вас вітаємо! Бажаємо, щоб мрії збувалися, щоб доля доброю була, удача всюди усміхалася, в душі завжди весело було.


Ваші батьки, брат, бабусі, дідусь і всі рідні



14 липня Золоте весілля святкують Галина Михайлівна і Микола Олександрович КРАВЧУКИ


Довгих років вам, любі, здоров’я і любові. Нехай ваше життя завжди буде радісним.


З повагою до вас сім‘я Вострикових


 

Шановні бухгалтери Новоград-Волинщини, прийміть у цей чудовий літній день вітання з вашим професійним святом — Днем бухгалтера. Важко уявити собі будь-яку галузь, де б не використовувалась ваша праця, ваш досвід та професійні знання. Нехай цей день для вас, як і інші, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу, хай кожному бухгалтеру в цей день люди висловлюють подяку і шану за вкрай необхідну кропітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю, принциповістю, законністю, оскільки була і є основою і підгрунтям фінансового благополуччя трудового колективу.

Від щирого серця бажаємо вам здоров’я та щастя, розсудливості, впевненості, успіху, який супроводжуватиме вас у всіх ваших справах!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Вітаємо рибалок-професіоналів і аматорів, всіх тих, хто любить риболовлю, хто отримує задоволення і насолоду від цього заняття із професійним святом — Днем рибалки! Бажаємо вам, щоб гарна погода супроводжувала вас кожного разу, коли ви відправляєтеся на риболовлю, щоб велика риба сама йшла вам на гачок, пливла у ваші сіті! Крім того, бажаємо, щоб на рибалці вас оточували тільки улюблені друзі і добрі люди! Нехай кожна риболовля буде для вас справжнім святом: з веселощами, з хорошим настроєм, а головне — з гарним уловом!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Оксану Карпівну ДУЛЕВСЬКУ — 18.07.1930 р.н.

Йосипа Мар’яновича ПОПЛАВСЬКОГО — 18.07.1933 р.н.

Олімпіаду Андріївну СІМЧУК — 18.07.1928 р.н.

Миколу Петровича ЮХИМЧУКА — 12.07.1962 р.н.

Юрія Вікторовича БАТІЩЕВА — 16.07.1963 р.н.

Олега Петровича КОТИКА — 16.07.1968 р.н.

Леоніда Григоровича БАКАЛА — 17.07.1963 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни