ТОВ «Альянс-Бекон» реанімують?

Цими днями у великій залі Будинку рад відбулося підписання Протоколу намірів між Новоград-Волинською районною державною адміністрацією в особі голови С.І.Лавренюка та ТОВ «Дан Фарм Україна АГРО» в особі генерального директора Мортена Соренса щодо інвестування ТОВ «Альянс-Бекон», що знаходиться у с.Колодянка.
Фірма «Дан Фарм Україна», створена інвесторами з Данії, впевнено стоїть на ринку свинини в Україні. Товариство почало свою діяльність у 2006 році. Метою діяльності стало будівництво сучасного свинокомплекса із залученням новітніх технологій та найновішого обладнання на території України.
Відповідно до запропонованих данським інвестором пропозицій, на базі придбаних приміщень колишнього свинокомплекса, що знаходиться в с.Колодянка, пропонується здійснити реконструкцію з метою запровадження нової сучасної технології вирощування та відгодівлі свиней. Даним підприємством планується вирощувати 15000 голів свиней, взяти для цього в оренду 3000 га землі. Відповідно — буде створено близько 200 робочих місць.
Термін реалізації інвести­ційного проекту — до 2 років. Загальна вартість інвестиційного проекту складатиме 15 млн. євро.