Вітання 29/2013

Вітання 29/2013











































16 июля отметил 20-летний юбилей Константин РАДЧЕНКО


С Днём рожденья тебя поздравляем и желаем прожить много лет. Чтоб не знала душа молодая ни печали, ни горя, ни бед. Желаем счастья тебе, сын, любви, здоровья и удачи, будь честен, добр и справедлив — ведь нету смысла жить иначе.


Бабушка Аня, мама, брат Андрей



23 июля отмечает юбилейный День рожденья Александра Трофимовна Верхоланцева


За ласку, доброту, заботу хотим тебя благодарить. Собрать бы все цветы на свете — тебе, родная, подарить. И пожелать здоровья, счастья, побольше радости, добра, чтоб в жизни не было ненастья и чтоб не старили года!


Поздравляем с Юбилеем: сыновья, невестки, внуки



19 июля исполняется 1 годик любимому внуку Илье Владимировичу АНДРОЩУКУ


С Днём рождения, внучок, настоящий мужичок! Посмотрите, какой важный, взгляд серьёзный и отважный, и смышлён не по годам, всё умеет делать сам! И сегодня, в День рожденья, принимает поздравленья. Мы любуемся тобой, самый лучший внучек мой!


С любовью дедушка Сергей



19 июля исполняется 1 годик крестнику Илье Владимировичу АНДРОЩУКУ


Такое чудо. Год назад на свет родился чудный малыш. И я хочу сейчас сказать: растёт он быстро и на славу. За год он многое успел, и это важное свершенье. Ждёт впереди так много дел. Ну, а пока что: с Днём рожденья!


С любовью крёстный Максим



19 июля исполняется 1 годик нашей доченьке, внучке Валентине МАЙНЕКО


Нашей доченьке нынче — 1! Мы хотим ей пожелать: будь здоровой, радость наша, нежной, доброй расти, сказочной удачи чаша пусть тебя ждёт впереди!


Мама, сестричка, братик, бабушка, дедушка, крёстные



20 липня святкує ювілей дорога та любляча матуся, бабуся Любов Миколаївна ПИРОЖЕНКО


Твій ювілей — поважна дата, і сумніватись тут не слід. Нехай сьогодні наші привітання у серці лишать добрий слід. Отож прийми найкращі привітання здоров’я, щастя та багато літ. Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, найкращі всі, що до вподоби квіти, даруємо тобі в цей світлий день. Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла.


З повагою та любов’ю дочки Марина та Ірина, зять Сергій, внучка Дарія



23 липня святкує перший День народження Женечка ГЕВКО


Ніжне, миле, дороге сонечко-малятко, з першим рочком тебе, наше янголятко. Торти, іграшки, квітки, радість, море сміху. Квітни в щастячку й рости всім нам на потіху.


З любов’ю хрещені батьки Максим, Аня та Саша



17 липня святкував День народження Андрій Іванович НЕЧИПОРУК з села Перемоги


День сьогодні гарний і поважна дата. Хочемо ми разом привітати чоловіка й тата. Ти — господар в домі, голова в родині, ти — наша опора у скрутну хвилину. Ми тобі бажаємо міцного здоров’я, й очі щоб світились щастям та любов’ю. Щоб усі бажання у житті збувались, лише добрі люди всюди зустрічались. Вдома й на роботі був завжди порядок, злагода в родині, і в сім’ї достаток. Любим тебе дуже, міцно обіймаєм і від всього серця щиро всі бажаєм: при здоров’ї й щасті до ста літ прожити, щоб своїх онуків міг ти одружити.


З любов’ю та повагою дружина, діти, теща



25 липня 65-літній ювілей зустрічає Ганна Іванівна ГОЛУБ з села Івашківки


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З повагою рідні та близькі


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Володимира Романовича ПОЛІЩУКА — 19.07.1949 р.н.

Карпа Никифоровича РОМАНЧУКА — 21.07.1930 р.н.

Марію Никандрівну ПОРЕЦЬКИХ — 22.07.1928 р.н.

Валентина Арсентійовича РЕПЕЙКІНА — 24.07.1925 р.н.

Василя Васильовича ВЕРБІВСЬКОГО — 25.07.1923 р.н.

Віктора Йосиповича КУНАХА — 21.07.1959 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни