Ветерани «Авангарду» — у трійці лідерів

Досить вдало виступає у чемпіонаті Житомирщини серед ветеранів команда «Авангард». В активі звягельчан — 5 перемог, 1 нічия та лише 2 поразки. Така кількість набраних очок дозволяє бути у трійці лідерів, разом з ФК «Полісся» з Житомира та ФК «Потіївка» з Радомишля.
Найдосвідченіші у нашій команді — Андрій Диняк, Андрій Лось, Володимир Брацюк, що разом з іншими гравцями збирають чимало вболівальників на міському стадіоні під час матчів. Усього на чемпіонаті області заявлено 12 клубів. Останню свою перемогу «Авангард» здобув над минулорічним чемпіоном з смт Андрушівка з рахунком 1:0, гол — в активі Андрія Диняка. Андрушівський клуб захищатиме честь України на всесвітній олімпіаді ветеранів, що буде проведена в Італії. До складу учасників олімпіади потрапили також 2 футболісти з нашого міста — Андрій Диняк та Олексій Савчин.
Слід відзначити, що практично усі витрати на участь в обласному турнірі несуть гравці команди. Міська влада пообіцяла фінансову підтримку 5500 гривень.
Однак за період домашніх ігор, жодного разу на трибунах не було представників міської ради. Не завадило б одягнути команду в єдину форму. Форма, що була в попередні роки на основній команді «Авангард», несподівано зникла і з’явилася у Новоград-Волинському районі на районній першості у ФК «Велика Горбаша». Прямо детектив...
Ветерани вдячні ПП Сергію Макєєву та Юрію Михайлову за надання транспорту на виїзні матчі, а відповідають за тренувальний процес кваліфіковані Валерій Блізниченко та Іван Грєбєнчиков.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ