Вітання 31/2013

Вітання 31/2013

























































2 серпня вітаємо з 70-річним ювілеєм генерал-майора, отамана Новоград-Волинського козацького підрозділу 18-го Вологодського піхотного полку — Петра Гнатовича БЛАГОДИРЯ


Роки летять, як лебеді у вирій, життя іде, його не зупинить. Прийміть вітання наші щирі — до років 100 щасливо жить. Хай будуть поруч віра і надія, як два крила, що впасти не дадуть, і сам Господь по милості наділить багато літ, що сонцем виграють.


З повагою колектив підрозділу козацтва



4 серпня святкує ювілей Людмила Петрівна ОТВЕРЧЕНКО


Щиро вітаємо, дорога наша сестро, тітонько, хрещена, кумцю, з цією прекрасною датою. Ми всі відчуваємо і цінуємо твою відданість родині, твій дар об’єднувати, підтримувати, опікувати, допомагати.

Цілеспрямованість, працьовитість, доброзичливість, щирість сприяли тобі у досягненні значних успіхів на професійній ниві, створенні сім’ї, вихованні донечки. Ти нагороджена Орденом княгині Ольги, відзнакою «За заслуги перед Новоград-Волинським районом», медаллю «90 років Новоград-Волинському району», а віднедавна носиш почесне і відповідальне звання «бабуся».

Зичимо тобі міцного здоров’я, щасливих днів і неба голубого, усмішок, сонця, радості буття. Хай дні наповняться любов’ю, святковим настроєм всміхається життя. Хай на життєвій довгій ниві росте зерно достатку і добра, щоб ти була здорова і щаслива, щоб доля тільки світлою була.


З любов’ю, повагою, вдячністю три сестри з родинами



4 серпня відзначатиме чудовий ювілей Людмила Петрівна Отверченко


Хай доля шле добро і щастя, міцне здоров’я, море благ земних, а щедрі дні, мов рушники квітчасті, нехай ще довго стеляться до ніг.


З повагою директор та колектив Новоград-Волинського професійного ліцею



4 серпня святкує чудовий ювілей Людмила Петрівна ОТВЕРЧЕНКО

Щиро вітаємо тебе, наша ріднесенька, з такою важливою і гарною датою.


Минають роки, а твоя душа залишається такою ж молодою, руки — невтомними і працьовитими, а серце — сповненим доброти і любові. Дякуємо тобі, наше сонечко, за твою доброту, турботу, материнську любов і ніжність! Спасибі, що ти у нас є! В цей день ми просимо Бога, щоб дарував тобі щасливі і довгі літа, щоб гарна вдача була твоєю вірною подругою, а життя дарувало побільше радісних і світлих подій.

О Боже, ти живеш над нами, Тебе благаємо в цей час: пошли здоров’я нашій мамі і збережи її для нас!


З любов’ю чоловік, діти і внук



11 августа от всей души поздравляем с годовщиной свадьбы Оксану и Сергея ТКАЧУКОВ


Желаем жить в любви и мире, отдельно, в собственной квартире, чтоб из неё звучал для всех и ваш, и звонкий детский смех. Живите долго, очень дружно, имейте в жизни всё, что нужно, храня любви огонь святой, до самой свадьбы золотой.


С любовью родители невесты, брат с женой, сестра с мужем, племянники


 


3 серпня святкують Золотий ювілей подружнього життя — Степан Камільєвич та Лідія Василівна МАЛЬЧЕВСЬКІ


Уже піввіку, як свої дві долі ви молоді й щасливі в одну сплели і, об’єднавшись на життєвім полі, свою любов і вірність зберегли. Прийміть, рідненькі, в цей святковий день любов і шану від правнуків, онуків і дітей. Хай буде все гаразд у вашому житті і це не ювілей — це ви в нас золоті.


З любов’ю дочки, зяті, онуки та правнуки


 


31 липня відсвяткували Срібне весілля Олександр Андрійович та Наталія Володимирівна Веселики


Спасибі вам, рідні, за ваше тепло, за людяність вашу, за ваше добро, за руки робочі, за хліб на столі, спасибі, рідненькі, уклін до землі. Хай Бог береже вас ще років багато, на щастя усім нам, на радість крилату, ми вам посилаєм ці вдячні слова, а Господь хай дарує многії літа.


З любов’ю і повагою син, мати, хрещеники, куми Черняшуки



3 серпня святкуватиме 60-річний ювілей Микола Якович ЧЕРНИШ


Щасливий той, кого шанують люди за труд, за чуйність, за тепло душі. Нехай здоров’я й сил прибуде, нехай до серця старість не спішить. Хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті. Тож не старій і не знай в житті ні смутку, ані бід. У серці молодість плекай, живи до ста щасливих літ.


З найкращими побажаннями дружина Надія, донька Наталія, сестри Галина, Євгенія, племінник Віталій з дружиною Оленою, племінниці-хрещениці Наталія, Людмила, Світлана з сім’ями



7 августа празднует 35-летие Сергей Петрович Копач


Любимого мужа, прекрасного папу спешим в День рожденья поздравить скорей. Пусть будет светла твоя славная дата от искренних слов и улыбок друзей. Тебе мы желаем с большою любовью прекрасных деньков и счастливых минут, достаток, удача, успех и здоровье всегда пусть с тобою по жизни идут!


С любовью жена Лина и сын Максим



7 августа отмечает свой юбилей Сергей Петрович Копач


Уважаемый Сергей Петрович!

Пусть будет добрым каждый час, прекрасным — настроение! Пусть повторятся много раз счастливые мгновения! Пусть дарит жизнь любовь и свет, надежду и везение! Желаем счастья, долгих лет, удач и вдохновения!


С наилучшими пожеланиями коллектив магазина «Норма»



5 серпня відзначає свій ювілей прекрасна жінка, мудрий керівник, директор ЗОШ №5 — Лариса Антонівна Капчинська


Шановна Ларисо Антонівно!

Прийміть наші сердечні привітання з ювілеєм!

Поздоровляючи з цим чудовим святом, зичимо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів.

Бажаємо, щоб підгрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття.

Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.


З повагою та шаною колектив ЗОШ №5



3 серпня святкує чудовий ювілей наша дорога мама, бабуся, дочка — Таїсія Вікторівна КОЗЛОВСЬКА з села Майстрів


Наша славна і рідна, найкраща у світі, з тобою нам затишно й світло. Ти — гарна господиня і мама чудова, даруєш турботу та море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, що в рідному домі надійно та щиро. Живи нам на радість у щасті і мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба. А Матінка Божа, Цариця Свята, дарує щасливі і довгі літа.


З великою любов’ю батьки, дочка, зять, сини, невістки, внучка Даринка, свати і вся велика родина



4 серпня відзначає ювілей наша дорога матуся, бабуся та дружина — Марія Олексіївна ШАШУЛА з села Теснівки


Турботи, клопоти, робота, діти — усе встигали ви зробити. А ми, чого гріха таїти, не вміли все це оцінити. І ось сьогодні, в день цей урочистий, ми просимо за все на світі нас простити. Хоч знаємо, що слів цих буде мало. Якби зібрати всі слова землі, — ми б вибрали прості і невисокі. Щоб ваші дні трояндами цвіли і не приходила ніколи одинокість. Хай тільки радість прикрашає дім, хай ладиться і на роботі, й вдома, хай вам завжди щастить в усім і обминають горе, сум і втома. О Боже, ти живеш над нами, пошли здоров’я нашій мамі і збережи її для нас.


З повагою чоловік, син Вова, дочка Леся, зять Юрій і внук Кірюша


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Іллю Матвійовича МАЛЬЦЕВА — 02.08.1927 р.н.

Юрія Сергійовича ДОВГАЛЯ — 03.08.1925 р.н.

Анатолія Миколайовича РИБЧИНСЬКОГО — 06.08.1955 р.н.

Олексія Васильовича СІМЧУКА — 06.08.1927 р.н.

Франца Костянтиновича СВІНЦИЦЬКОГО — 06.08.1931 р.н.

Миколу Лукича ФЕДІРКА — 08.08.1926 р.н.

Віталія Георгійовича КОЧЕРГІНА — 05.08.1962 р.н.

Олександра Степановича ОПАНАСЮКА — 05.08.1962 р.н.

Михайла Івановича ДАНИЛЮКА — 07.08.1964 р.н.

Віталія Володимировича БАРМАКА — 07.08.1967 р.н.

Володимира Михайловича ПОДВІНА — 08.08.1955 р.н.

Анатолія Миколайовича МАТВІЙЧУКА — 08.08.1964 р.н.

Валерія Михайловича ІГНАТЮКА — 08.08.1965 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни